مقاله بررسی رابطه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک های مارنی با اجتماعات گیاهی (مطالعه موردی: دشت بیرجند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک های مارنی با اجتماعات گیاهی (مطالعه موردی: دشت بیرجند) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک های مارنی با اجتماعات گیاهی (مطالعه موردی: دشت بیرجند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک های مارنی با اجتماعات گیاهی (مطالعه موردی: دشت بیرجند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک های مارنی با اجتماعات گیاهی (مطالعه موردی: دشت بیرجند) :

مقاله بررسی رابطه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک های مارنی با اجتماعات گیاهی (مطالعه موردی: دشت بیرجند) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۴۸۱ تا ۴۹۲ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک های مارنی با اجتماعات گیاهی (مطالعه موردی: دشت بیرجند)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خاک های مارنی
مقاله پوشش گیاهی
مقاله خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک
مقاله دشت بیرجند

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آگاهی در زمینه روابط پوشش گیاهی و خصوصیات خاکی در اراضی مارنی به عنوان ابزاری مهم در شناخت اجزای اکوسیستم مرتعی جهت مدیریت صحیح این مناطق حساس ضروری می باشد. در این راستا پوشش گیاهی و خاک های مارنی دشت بیرجند مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا با استفاده از نقشه های توپوگرافی، قابلیت اراضی، زمین شناسی و عکس های هوایی منطقه، واحدهای ژئومورفولوژی شناسایی گردیده و پس از بازدیدهای میدانی، نمونه برداری از پوشش گیاهی و خاک در واحدهای همسان انجام شد. روش نمونه برداری سیستماتیک-تصادفی و اندازه و تعداد نمونه با استفاده از روش سطح حداقل و روش آماری تعیین گردید. سپس نمونه برداری از پوشش گیاهی و لایه سطحی خاک در هر یک از قطعات نمونه صورت پذیرفت. خصوصیات خاک شامل بافت، هدایت الکتریکی، آهک، گچ، کربن آلی، واکنش خاک و نسبت جذب سدیم در آزمایشگاه اندازه گیری شد. به منظور بررسی وجود اختلاف بین اجتماعات گیاهی و همچنین تعیین چگونگی واکنش آنها به تغییرات خاک، عمل تجزیه واریانس با استفاده از نرم افزار SPSSو رسته بندی گیاهی با آنالیز CCA توسط نرم افزاز Canoco 4.0 انجام شد. نتایج حکایت از آن داشت که اجتماعات گیاهی مختلف واکنش های متفاوتی نسبت به خصوصیات خاکی داشته اند، به طوری که گونه های Chenopodium albumو Suaeda fruticosa بیشترین همبستگی را با نسبت جذب سدیم داشته و گونه های Salsola rigidaو Aellenia glauca علاوه بر آن، با هدایت الکتریکی و سپس میزان سیلت و گچ نیز همبستگی بالایی برقرار نموده اند. همچنین ورود گونه مهاجم Cousinia eryngium در اجتماعات گیاهی موجب تاثیرپذیری کمتر آنها نسبت به عوامل خاکی گردیده است. از این رو سایر گونه های گیاهی نسبت به شوری واکنش منفی داشته و هیچ یک از گونه ها نیز نسبت به pH خاک واکنش محسوسی نداشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.