مقاله مطالعه فلور بازدانگان رتو- لیاس سازند شمشک در منطقه کلات استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه فلور بازدانگان رتو- لیاس سازند شمشک در منطقه کلات استان گلستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه فلور بازدانگان رتو- لیاس سازند شمشک در منطقه کلات استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه فلور بازدانگان رتو- لیاس سازند شمشک در منطقه کلات استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه فلور بازدانگان رتو- لیاس سازند شمشک در منطقه کلات استان گلستان :

مقاله مطالعه فلور بازدانگان رتو- لیاس سازند شمشک در منطقه کلات استان گلستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۴۸۵ تا ۴۹۷ منتشر شده است.
نام: مطالعه فلور بازدانگان رتو- لیاس سازند شمشک در منطقه کلات استان گلستان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بازدانگان
مقاله دیرینه شناسی گیاهی
مقاله فلور رتو– لیاس
مقاله ماکروفسیل گیاهی
مقاله منطقه کلات

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دیرینه شناسی گیاهی دانش شناسایی رویش ها و وضع و ترکیب گونه ای اجتماعات گیاهی دوره های گذشته زمین شناسی است. به منظور درک موقعیت انتشار امروزی گیاهان توجه به وضع گذشته و روند تحولات آنها امری اجتناب ناپذیر است. با این دیدگاه و با هدف مطالعه بخش کوچکی از فلور دوران مزوزوئیک ایران، منطقه کلات در منطقه عمومی قشلاق (حدفاصل آزادشهر و شاهرود) به لحاظ غنای منابع زغال سنگ و در نتیجه تنوع نمونه فسیل های گیاهی و نیز وجود نمونه هایی از چوبهای فسیل، از نظر ماکروفسیل های گیاهی در لایه زغال دار K۲۴ مورد مطالعه قرار گرفت. در این مطالعه نمونه هایی متعلق به ۳ جنس از بازدانگان دوران دوم زمین شناسی که بیشترین فراوانی را در نمونه های جمع آوری شده از منطقه داشتند مورد شناسایی و مطالعه سیستماتیک قرار گرفتند. با توجه به حضور غالب جنس هایی از راسته Bennettitales و نیز حضور Podozamites از مخروطیان فسیل، سن رتو- لیاس برای این منطقه پیشنهاد می شود. در مجموع با توجه به شواهد دیرینه شناسی و قیاس با گونه های مشابه امروزی می توان محدوده مورد مطالعه را جنگلی میان بند، متراکم، آمیخته با گونه های خزان کننده و همیشه سبز و با شرایط آب و هوایی گرم و نیمه مرطوب و دارای فصول رویشی متمایز دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.