مقاله مقایسه اثرهای سه گونه مرتعی بر حاصخیزی خاک در منطقه شازند اراک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثرهای سه گونه مرتعی بر حاصخیزی خاک در منطقه شازند اراک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثرهای سه گونه مرتعی بر حاصخیزی خاک در منطقه شازند اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرهای سه گونه مرتعی بر حاصخیزی خاک در منطقه شازند اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثرهای سه گونه مرتعی بر حاصخیزی خاک در منطقه شازند اراک :

مقاله مقایسه اثرهای سه گونه مرتعی بر حاصخیزی خاک در منطقه شازند اراک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۵۷۴ تا ۵۸۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثرهای سه گونه مرتعی بر حاصخیزی خاک در منطقه شازند اراک
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شازند
مقاله خصوصیات خاک
مقاله Agropyron taui ،Astragalus ammodendron ،Bromus tomentellus

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هـدف از این تحقیق مقایسه عناصر N, P, kدر خاک پای سه گونه مرتعیAgropyron taui ،Astragalus ammodendron و Bromus tomentellusو خاک منطقه شاهد است. به نحوی که پس از شناسایی رویشگاههای این سه گونه در منطقه شازند اراک، در انتهای فصل رویش (تابستان ۱۳۸۶) نمونه برداری در مناطق معرف هر رویشگاه به روش تصادفی سیستماتیک از خاک انجام شد. به طوری که برای بررسی ویژگیهای مورد مطالعه در هرگونه در امتداد ۴ ترانسکت (۲ ترانسکت به صورت موازی و ۲ ترانسکت به صورت عمودی)، تعداد ۱۰ پلات یک مترمربعی مستقر گردید. بنابراین در ابتدا و انتهای هر ترانسکت در داخل پلات اول و آخر نمونه برداری خاک از پای گونه ها از دو عمق ۰-۱۰ و ۱۰-۴۰ سانتی متری خاک انجام شد. همچنین نمونه برداری از مناطق شاهد (بدون گونه) برداشت و سپس خصوصیات نیتروژن، فسفر و پتاسیم خاک اندازه گیری شد. پس از بررسی داده ها، تجزیه و تحلیل آنها با استفاده از آزمون های تجزیه واریانس و آزمونt مستقل انجـام شد. نتایج حکایت از این دارد که در خاک عمق اول گونهAg.tauri مقدار نیتروژن، فسفر و پتاسیم بیشتر از دو گونه دیگر می باشد و اغلب موارد مقدار عناصر نیتروژن و پتاسیم در خاک زیر گونه ها بیش از خاک منطقه شاهد است که نشان دهنده افزایش حاصلخیزی در خاک زیر گونه ها نسبت به مناطق شاهد می باشد که می توان آن را ناشی از ریزش اندام هوایی این گیاهان و در نتیجه تشدید فعالیت های بیولوژیک موجودات زنده دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.