مقاله ارزیابی لنفوسیت های CD4 و CD3 مثبت در عفونت های ناشی از تریکوموناس واژینالیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی لنفوسیت های CD4 و CD3 مثبت در عفونت های ناشی از تریکوموناس واژینالیس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی لنفوسیت های CD4 و CD3 مثبت در عفونت های ناشی از تریکوموناس واژینالیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی لنفوسیت های CD4 و CD3 مثبت در عفونت های ناشی از تریکوموناس واژینالیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی لنفوسیت های CD4 و CD3 مثبت در عفونت های ناشی از تریکوموناس واژینالیس :

مقاله ارزیابی لنفوسیت های CD4 و CD3 مثبت در عفونت های ناشی از تریکوموناس واژینالیس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۹ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صفحه ۶۳ تا ۶۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی لنفوسیت های CD4 و CD3 مثبت در عفونت های ناشی از تریکوموناس واژینالیس
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لنفوسیت CD4 مثبت
مقاله لنفوسیت CD3 مثبت
مقاله اینترلوکین ۱۰
مقاله تریکوموناس واژینالیس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: تریکوموناس واژینالیس شایعترین عامل بیماریزای غیر ویرال منتقله از راه جنسبی در دستگاه ادراری، تناسلی انسان می باشد که نه تنها واژینیت بلکه موجب نازایی، زایمان زودرس، پارگی زودرس کیسه آمنیون و تولد نوزاد با وزن کم نیز می شود. لذا این مطالعه به منظور بررسی چگونگی پاسخ سیستم ایمنی سلولی به این عفونت از طریق ارزیابی لنفوسیت های CD3 و CD4 مثبت و سایتوکین اینترلوکین ۱۰ در بیماران آلوده به این عفونت انجام شد.
مواد و روشها: این مطالعه مقطعی بر روی ۶۵ زن در سنین باروری که از لحاظ بالینی علایم ابتلا به تریکومونیازیس را داشتند با گروه کنترل (بدون علامت) که از لحاظ سن و شرایط اقتصادی و اجتماعی همسان شده بودند، انجام شد. از افراد تحت مطالعه ۵ سی سی خون جهت بررسی تعداد لنفوسیت های CD3 و CD4 و غلظت سایتوکین IL10 گرفته شد و پس از انجام آزمایشات گروهها با هم مقایسه شدند.
یافته ها: از ۶۵ زن مورد مطالعه ۲۵ نفر (%۳۸۵) از نظر ازمایشگاهی عفونت تریکوموناس واژینالیس را نشان دادند. درصد لنفوسیت های T(سلول های CD3 مثبت) بطور مشخص در زنان آلوده به عفونت تریکوموناس واژینالیس (۷۹۷۵±%۰۷) نسبت به گروه کنترل (۵۹۹۵±%۱۰) بالاتر بود (P<0.001). لنفوسیت های T کمک کننده (سلول های CD4 مثبت) نیز بطور معنی داری در زنان آلوده به عفونت تریکوموناس واژینالیس (۶۷۹۴±%۰۹۶) نسبت به گروه کنترل (۳۲۵۲±۰۹۳) بالاتر بود (P<0.0001). هم چنین یک تفاوت معنی دار بین سطح سرمی IL10در گروه بیمار (۱۱۹±%۴۲ pg/ml) و گروه کنترل (۱۰۲±%۰۱۴pg/ml) وجود داشت (P<0.001).
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که ایمنی سلولی نقش مهمی در کنترل عفونت ناشی از تریکوموناس واژینالیس دارد، بنابراین پیشنهاد می گردد، مطالعه ای با حجم نمونه بیشتر و چند مرکزی جهت تایید این موضوع انجام پذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.