مقاله بررسی وضعیت عادت ماهیانه در دختران کم توان ذهنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت عادت ماهیانه در دختران کم توان ذهنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت عادت ماهیانه در دختران کم توان ذهنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت عادت ماهیانه در دختران کم توان ذهنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت عادت ماهیانه در دختران کم توان ذهنی :

مقاله بررسی وضعیت عادت ماهیانه در دختران کم توان ذهنی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش در حیطه کودکان استثنایی از صفحه ۳۸۹ تا ۳۹۵ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت عادت ماهیانه در دختران کم توان ذهنی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عادت ماهیانه کم توان ذهنی
مقاله معلولیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هدف از انجام این پژوهش تعیین وضعیت عادت ماهیانه، نشانگان قبل از عادت ماهیانه، عادت ماهیانه دردناک و رعایت بهداشت دوران عادت ماهیانه در معلولین ذهنی یک مرکز توانبخشی در شهرضا بوده است. روش: این پژوهش به روش توصیفی بر روی ۱۸۸ نفر ازدختران عقب مانده ذهنی، که در محدوده سنی ۶۰ – ۱۴ سال قرار داشتند و به طور شبانه روزی دراین مرکز نگه داری می شدند، انجام شد. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه ای مشتمل بر ۲۱ سوال بود که ۶ سوال مشخصات فردی و ۱۵ سوال در مورد وضعیت عادت ماهیانه بود. پرسشنامه ها در طی ۲ ماه، به وسیله مادریاران مرکز تکمیل شد و اطلاعات با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمونهای توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: در رابطه با اهداف پژوهش، یافته ها نشان دادند که اکثریت افراد (۸۹۴ درصد) وارد دوره عادت ماهیانه شده اند، اکثریت (۶۵۵ درصد) مشخص نیست که کدام یک از علایم نشانگان قبل از عادت ماهیانه را دارند، ۵۹۶ درصد عادت ماهیانه منظم داشتند، ۷۸۲ درصد هیچ آگاهی در مورد رعایت بهداشت فردی در دوران عادت ماهیانه نداشتند و مادریار مراقبت آنان را به عهده داشت. نتیجه گیری: نتایج حاصل از این پژوهش، تعدادی از نیازهای این افراد را مشخص کرده که براین اساس مسوولان و مدیران می توانند راهکارهایی برای بالا بردن کیفیت زندگی این دختران بیابند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.