مقاله بررسی کارآیی شاخص های گیاهی و حرارتی NOAA-AVHRR در تحلیل خشکسالی منطقه کاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارآیی شاخص های گیاهی و حرارتی NOAA-AVHRR در تحلیل خشکسالی منطقه کاشان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارآیی شاخص های گیاهی و حرارتی NOAA-AVHRR در تحلیل خشکسالی منطقه کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارآیی شاخص های گیاهی و حرارتی NOAA-AVHRR در تحلیل خشکسالی منطقه کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارآیی شاخص های گیاهی و حرارتی NOAA-AVHRR در تحلیل خشکسالی منطقه کاشان :

مقاله بررسی کارآیی شاخص های گیاهی و حرارتی NOAA-AVHRR در تحلیل خشکسالی منطقه کاشان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۴۴۵ تا ۴۶۵ منتشر شده است.
نام: بررسی کارآیی شاخص های گیاهی و حرارتی NOAA-AVHRR در تحلیل خشکسالی منطقه کاشان
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خشکسالی اقلیمی
مقاله شاخص های گیاهی
مقاله دمای سطح زمین
مقاله سنجش از دور
مقاله باندهای حرارتی و کاشان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این مطالعه، ردیابی و تحلیل اثرهای محیطی خشکسالی ها بوسیله شاخص های سنجش از دور در منطقه بیابانی و خشک کاشان است. تغییرات زمانی خشکسالی ها با استفاده از شاخص Z نرمال در دو مقیاس سالانه و فصلی (بهار)، بررسی شد. داده های طیفی و حرارتی از سری داده های ماهواره NOAA-AVHRR بین سال های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۴ جهت استخراج شاخص های مرتبط با خشکسالی استفاده گردید. شاخص های خشکسالی بر مبنای وضع پوشش گیاهی و دمای درخشایی سطحی بدست آمده از باندهای طیفی (۱ و ۲) و حرارتی (۴ و ۵) شامل: شاخص اختلاف نرمال شده پوشش گیاهی (NDVI)، شاخص وضعیت پوشش گیاهی (VCI)، شاخص وضعیت دما (TCI) و شاخص سلامتی گیاه (VHI) می باشد که مورد استفاده قرار گرفت. نتایج حاصل از بکارگیری شاخص های مزبور نشان می دهد که محدوده مطالعاتی از پوشش گیاهی فقیری برخوردار است. به طوری که مقادیر شاخص NDVI منطقه بطور غالب کمتر از ۰۲ بدست آمد. همچنین با بکارگیری شاخص های گیاهی NDVI، VCI و رطوبت سطح خاک (LSM)، سال های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱ همراه با خشکسالی و سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۴ دارای شرایط ترسالی بودند. ولی دمای سطح زمین (LST) و شاخص های TCI و VHI شرایط متفاوت دمایی را در ماه های آوریل و می بطور مشخص نشان دادند. بدین ترتیب با اعتبارسنجی نتایج حاصل از شاخص های دورسنجی، آزمون معناداری آنها با شاخص های اقلیمی محاسبه شد. بنابراین برمبنای محاسبه های انجام شده شرایط اقلیمی محدوده با نتایج حاصل از شاخص های گیاهی تطابق بیشتری دارند. همچنین شرایط حرارتی محیط را شاخص های حرارتی با دقت بیشتری نمایان می سازند. در نهایت، با توجه به ردیابی با دقت مناسب پوشش سطحی بوسیله شاخص های پوشش گیاهی و حساسیت مناسب شاخص های حرارتی نسبت به تغییرات دمایی محیط، بهره گیری از داده های سنجش از دور در مطالعات محیطی مناطق خشک و بیابانی همانند کاشان توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.