مقاله سازوکار های بومی مدیریت مرتع عشایر کوچنده ایل کلهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سازوکار های بومی مدیریت مرتع عشایر کوچنده ایل کلهر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سازوکار های بومی مدیریت مرتع عشایر کوچنده ایل کلهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سازوکار های بومی مدیریت مرتع عشایر کوچنده ایل کلهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سازوکار های بومی مدیریت مرتع عشایر کوچنده ایل کلهر :

مقاله سازوکار های بومی مدیریت مرتع عشایر کوچنده ایل کلهر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۴۷۶ تا ۴۸۸ منتشر شده است.
نام: سازوکار های بومی مدیریت مرتع عشایر کوچنده ایل کلهر
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانش بومی
مقاله عشایر کلهر
مقاله مدیریت مرتع
مقاله تحقیق کیفی
مقاله کرمانشاه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بشر هم اکنون و در آینده، برای ادامه حیات خویش بر روی کره زمین نیازمند بی چون و چرای منابع طبیعی، به ویژه مراتع به عنوان حیاتی ترین بستر توسعه پایدار محیط زیست و پدیده های اکولوژیک، منبع اصلی تامین خوراک دام نظام دامداری سنتی و ; می باشد. این عرصه ها با ۹۰ میلیون هکتار مساحت و حدود %۶۰ کل کشور، دارای نقشی غیرقابل انکار در محاسبات اقتصادی و اجتماعی کشورمان می باشند. این منابع ثروت به رغم برنامه های متعددی که برای اصلاح و مدیریتشان طراحی شده در معرض تهدید جدی قرار دارند. به نظر می رسد برای احیا این عرصه ها اضافه بر هر چیز نیاز به شناسایی دانش محلی بهره برداران، و از آن جمله عشایر به عنوان اصلی ترین بهره برداران مرتع وجود دارد. این مطالعه کیفی نیز به همین منظور و با هدف شناسایی و مستند سازی دانش بومی دامداران کوچ رو ایل کلهر در زمینه سازوکارهای بومی مدیریت مرتع انجام گردید. حوزه جغرافیایی پژوهش شهرستان گیلان غرب از استان کرمانشاه بود. به منظور گردآوری داده ها از تکنیک هایی همچونPRA ، RRA و گروه های متمرکز استفاده شد. روش نمونه گیری با توجه به طبیعت تحقیق کیفی، نمونه گیری هدفمند انتخاب شد و داده های جمع آوری شده با استفاده از تحلیل محتوا مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها به مسایلی همچون تقسیم بندی مراتع بر حسب شیب زمین، واحد دامی، قطعه بندی مراتع و برخی راهکارهای بومی مدیریت مرتع نظیر کوچ، ارزیابی مرتع و ; اشاره دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.