کارفرینی نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارفرینی نان دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارفرینی نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز کارفرینی نان۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارفرینی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارفرینی نان :
کارفرینی نان
قسمتی از نان:
مواد اولیه :
تهیه نان خوب نیاز به اطلاعات دقیق در شناخت آرد روشهای تهیه خمیر وعمل آوری آن در سیستم های پخت دارد . علاوه بر این دسته بندی و سر انجام نگهداری صحیح نان می تواند زمینهای لازم را جهت تقلیل ضایعات فراهم آورد . از طریق به کارگیری روشهای نوین تهیه و عملآوری خمیره ، ماشین آلات مناسب و تکنولوژی مدرن میتوان نان خوب تهیه نمود .
۱ – مواد اولیه اصلی : آرد ، انواع مختلف غلات مانند : گندم ، جو و آب و شیر و چربیها
۲ – افزودنیها : مواد شیرین کننده مانند : ( شکر ، شیر ، نشاسته ، ساکارین )
۳ – آنزیمها : عصاره مالت ، آرد مالت ، مواد تورم دهنده ، مواد اکسید کننده و احیاء کننده ، مواد پخت مخلوط .
۱ ) آرد :
آرد در صنایع پخت و نانوایی بر اساس نوع محصول مورد نظر انتخاب میشود.
اصولا آرد گندم را بر مبناء خاک طبقه بندی میکنند از روی میزان آن میتوان بدرجه استخراج آرد درجه تیرگی یا روشنی آرد پی برد . و نوع مصرف و مناسب بودن آن را جهت هریک از نانها تعیین نمود البته باید متذکر شد که کیفیت و مرغوبیت آرد را نمیتوان از طریق خاکستر یا درصد املاح آن مشخص کرد . بو و مزه آرد باید طبیعی باشد . هرنوع تغییر در بو و مزه آرد احتمال خطر آلودگی را نشان میدهد رنگ آرد باید مطابق با درجه بندی آرد باشد . به طور کلی عوامل زیادی در رنگ آرد دخالت دارند که مهمترین آنها عبارتند از ذرات پوسته ، نرمی و زبری آرد میزان رطوبت
۲ ) آب :
آب هم ماده اولیه برای تولید و بوجود آوردن نان و محصولات صنایع پخت میباشد . در طی پخت آب خمیر نق مهمی دارد . بدین مفهوم که آب به صورت بخار اسپری شده روی سطح چانه مینشیند و به عنوان عمل کننده گرها ایفای نقش می کند.
۱ – به عنوان حلال و ماده تورم دهنده خمیر عمل می کند .
۲ – عامل جابجایی برای تبادل داخلی مواد میباشد .
۳ – عامل واکنش برای فرآیندهای شیمیایی و بیژو شیمیایی .
۴ – عامل انتقال گرما .
۵ – به عنوان ماده پاک کننده و تمیز کننده .
۶ – به عنوان بخار و اسپری جهت خوشرنگ کردن محصولات صنایع پخت .
ویژگی آب بستگی به درجه خلوس و سختی آن دارد . سختی آب تعیین کننده خصوصیات کیفی خمیر و نان حاصل میباشد .
به طور کلی سختی آب روی خمیر و نان حاصل حاصل تاثیر زیادی دارد زیرا مواد معدنی موجود در آب روی فرآیند تورم و حلالیت ، شدت تخمیر و مواد آروماتیک و مزه نان اثر میگذارد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.