کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران :

کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران

قسمتی از متن:

با توجه به افزایش تولید در منطقه و جهت جلوگیری از ضایعات ناشی از طولانی شدن زمان نگهداری چغندر در سال ۱۳۴۴ اقدام به توسعه کارخانه و افزایش ظرفیت آن به ۱۰۰۰ تن توسط شرکت هلندی استورک گردید.

مالکیت شرکت در سال ۱۳۴۹ از شرکت سهامی کارخانه جات ایران و سازمان گسترش به آستان قدس رضوی منتقل شد. آستان قدس تا سال ۱۳۵۷ با یک شرکت بلژیکی شریک بودند و اداره کارخانه با نظارت شرکت بلژیکی انجام می شد و از آن پس شرکت توسط کارشناسان و متخصصین ایرانی اداره گردیده است.

علیرغم عمر ۵۰ ساله با توجه به اقدامات به موقع و بازسازی های بعمل آمده کارخانه قادر است هم اکنون با مصرف ۱۲۰۰ تن چغندر در شبانه روز به فعالت ادامه دهد محصول قند و شکر تولیدی از کیفیت بالای برخوردار بوده بطوری که با راهنماییهای موسسه استاندارد و فایلات صنعتی خراسان در سال ۷۵ شرکت موفق به اخذ پروانه استاندارد برای قند تولیدی خود گردید. این شرکت در سال ۱۳۷۷ موفق به دریافت لوح افتخارزرین و تندیس نخستین جشنواره تولید کنندگان قند و شکر کشور در بخش بهترین کیفیت قند گردید.

همچنین در سال ۱۳۸۲ پروانه بین المللی ISO 9001 ویرایش ۲۰۰۰ را گرفته است.

۵- محصولات فرعی:

۱- ملاس ۲- تفاله خشک پرک ۳- تفاله خشک فشنگی

۱- ملاس آخرین محصول کارخانه است که چون نمی توانیم قند آن را استحصال کنیم به مصرف ۱- الکل سازی ۲- خمیر مایه ۳- صنایع نظامی ۴- استن

۳- تفاله خشک پرک که مقداری ملاس قبلاً در آن زده اند که خشک شده است و از ارزش بالای برای تغذیه دام برخوردار می باشد.

۴- تفاله فشنگی را دامداران در آب می گذارند تا باز شود و سپس به مصرف دام می رسد.

بررسی نیروی انسانی کارخانه قند

۱- در زمان بهره برداری چغندر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.