کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران :
کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران
قسمتی از متن:
با توجه به افزایش تولید در منطقه و جهت جلوگیری از ضایعات ناشی از طولانی شدن زمان نگهداری چغندر در سال ۱۳۴۴ اقدام به توسعه کارخانه و افزایش ظرفیت آن به ۱۰۰۰ تن توسط شرکت هلندی استورک گردید.
مالکیت شرکت در سال ۱۳۴۹ از شرکت سهامی کارخانه جات ایران و سازمان گسترش به آستان قدس رضوی منتقل شد. آستان قدس تا سال ۱۳۵۷ با یک شرکت بلژیکی شریک بودند و اداره کارخانه با نظارت شرکت بلژیکی انجام می شد و از آن پس شرکت توسط کارشناسان و متخصصین ایرانی اداره گردیده است.
علیرغم عمر ۵۰ ساله با توجه به اقدامات به موقع و بازسازی های بعمل آمده کارخانه قادر است هم اکنون با مصرف ۱۲۰۰ تن چغندر در شبانه روز به فعالت ادامه دهد محصول قند و شکر تولیدی از کیفیت بالای برخوردار بوده بطوری که با راهنماییهای موسسه استاندارد و فایلات صنعتی خراسان در سال ۷۵ شرکت موفق به اخذ پروانه استاندارد برای قند تولیدی خود گردید. این شرکت در سال ۱۳۷۷ موفق به دریافت لوح افتخارزرین و تندیس نخستین جشنواره تولید کنندگان قند و شکر کشور در بخش بهترین کیفیت قند گردید.
همچنین در سال ۱۳۸۲ پروانه بین المللی ISO 9001 ویرایش ۲۰۰۰ را گرفته است.
۵- محصولات فرعی:
۱- ملاس ۲- تفاله خشک پرک ۳- تفاله خشک فشنگی
۱- ملاس آخرین محصول کارخانه است که چون نمی توانیم قند آن را استحصال کنیم به مصرف ۱- الکل سازی ۲- خمیر مایه ۳- صنایع نظامی ۴- استن
۳- تفاله خشک پرک که مقداری ملاس قبلاً در آن زده اند که خشک شده است و از ارزش بالای برای تغذیه دام برخوردار می باشد.
۴- تفاله فشنگی را دامداران در آب می گذارند تا باز شود و سپس به مصرف دام می رسد.
بررسی نیروی انسانی کارخانه قند
۱- در زمان بهره برداری چغندر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.