مقاله عوامل خطر و پیامد بارداری جفت سرراهی در زنان باردار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل خطر و پیامد بارداری جفت سرراهی در زنان باردار دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل خطر و پیامد بارداری جفت سرراهی در زنان باردار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل خطر و پیامد بارداری جفت سرراهی در زنان باردار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل خطر و پیامد بارداری جفت سرراهی در زنان باردار :

مقاله عوامل خطر و پیامد بارداری جفت سرراهی در زنان باردار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان از صفحه ۴۶ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: عوامل خطر و پیامد بارداری جفت سرراهی در زنان باردار
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جفت سرراهی
مقاله بارداری
مقاله سزارین
مقاله هیسترکتومی
مقاله خونریزی
مقاله سن مادر
مقاله تعداد بارداری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: جفت سرراهی یکی از علل شایع خونریزی اواخر بارداری و حین زایمان است که با مورتالیتی و موربیدیتی در مادر و جنین همراه است. این مطالعه با هدف تعیین عوامل خطر و پیامد بارداری جفت سرراهی در مرکز آموزشی درمانی دزیانی گرگان انجام گردید.
روش بررسی: این مطالعه مورد شاهدی روی ۳۳۴۷۳ فردی که برای زایمان به مرکز آموزشی درمانی دزیانی گرگان طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۶مراجعه نمودند؛ انجام شد. همه افراد مبتلا به جفت سرراهی (۸۲ نفر) به عنوان گروه مورد و ۲۵۱ نفر از افراد بدون جفت سرراهی به عنوان گروه شاهد وارد مطالعه شدند. برای بررسی ارتباط متغیرها از آزمون تی استودنت و کای اسکوئر استفاده گردید.
یافته ها: از کل ۳۳۴۷۳ زایمان، ۸۲ نفر (۰۲۴ درصد) با جفت سرراهی همراه بود. ختم حاملگی در زنان گروه مورد و شاهد به ترتیب در ۹۶ درصد و ۲۲ درصد از طریق سزارین انجام شد (P<0.05). بین بروز جفت سرراهی و سابقه سزارین ارتباط معنی داری مشاهده شد (P<0.05). فراوانی هیسترکتومی به دنبال جفت سرراهی در افراد دارای سابقه سزارین قبلی (۲۴ درصد) به طور معنی داری بیشتر از موارد بدون سابقه سزارین (۵ درصد) بود (P<0.05).
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان دهنده ارتباط قوی بین سابقه سزارین قبلی و هیسترکتومی ناشی از جفت سرراهی به علت چسبندگی های غیرطبیعی جفت بود. بنابراین پیشنهاد می شود که احتمال جفت سرراهی در مادرانی با سابقه سزارین قبلی مدنظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.