مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی چوب ملج، اوجا، آزاد و داغداغان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی چوب ملج، اوجا، آزاد و داغداغان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی چوب ملج، اوجا، آزاد و داغداغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی چوب ملج، اوجا، آزاد و داغداغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی چوب ملج، اوجا، آزاد و داغداغان :

مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی چوب ملج، اوجا، آزاد و داغداغان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران از صفحه ۲۴۸ تا ۲۵۹ منتشر شده است.
نام: ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی چوب ملج، اوجا، آزاد و داغداغان
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مورفولوژی الیاف
مقاله ترکیبات شیمیایی
مقاله ملج
مقاله اوجا
مقاله آزاد و داغداغان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از طریق ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی می توان کیفیت گونه های چوبی و غیرچوبی را برای استفاده در صنایع خمیرکاغذ پیش بینی نمود. در این مطالعه ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی چوب چهار گونه درختی بومی ایران از خانواده نارون ها (Ulmaceae) که عبارتند از ملج (Ulmus glabra)، اوجا (Ulmus compestris)، آزاد (Zelkova carpinifolia) و داغداغان (Celtis australis)، مورد مقایسه قرار گرفتند. سه درخت از هر گونه انتخاب و از هر کدام یک مقطع عرضی (دیسک) به ضخامت ۵ سانتی متر تهیه شد. از سه بخش نزدیک به مغز، میانه و نزدیک به پوست خلال های چوبی تهیه و در محلول اسید استیک و آب اکسیژنه (نسبت ۱ به ۱)، در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۸ ساعت گذاشته شدند تا دیفیبره شوند. به طوری که ضریب های بیومتری الیاف در سه بخش و در چهار گونه اندازه گیری و توسط طرح آماری فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که گونه آزاد کمترین مقدار لیگنین، خاکستر و مواد استخراجی و بالاترین مقدار سلولز را داراست. همچنین الیاف این گونه از بالاترین ضریب درهم رفتگی و ضریب رونکل برخوردار بوده، در نتیجه در میان خانواده نارون ها (Ulmaceae) مناسب ترین گونه مورد استفاده در کاغذسازی می باشد. طول فیبر و همچنین ضخامت دیواره الیاف بخش نزدیک به پوست نسبت به بخش نزدیک به مغز به صورت معنی داری بیشتر بوده که پیش بینی می شود خواص مکانیکی خمیرکاغذ تولیدی در نواحی سه گانه با یکدیگر متفاوت باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.