بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعی آپارتمان نشینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعی آپارتمان نشینی دارای ۷۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعی آپارتمان نشینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعی آپارتمان نشینی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعی آپارتمان نشینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعی آپارتمان نشینی :

کارشناسی

بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعی آپارتمان نشینی در بین ساکنین شهر اردبیل

*ضمیمه پرسشنامه

مقدمه

«چهار دیواری، اختیاری» این جمله معروفی است که به جرات می‌توان گفت همه ما آن را شنیده و یا حتی گفته‌ایم. جمله‌ای که بویژه با زندگی آپارتمان نشینی امروز پیوندی نا گسستنی دارد.اگر چه آپارتمان نشینی در ایران قدمتی نزدیک به نیم قرن دارد اما مشکلات زندگی در آپارتمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی همچنان پابرجاست مشکلاتی از جمله صحبت کردن با صدای بلند، رفت و آمد در هر زمان از شبانه‌روز، صدای بلند تلویزیون و… که همه ما به نوعی با آن مواجه شده‌ایم. مشکلاتی که به اعتقاد رفتارشناسان به دلیل آن است که خانواده‌ها همچنان پیرو زندگی سنتی خود در خانه‌های حیاط‌دار بوده و هستند به گونه‌ای که رفتارهایی این چنین را حق خود می‌دانند چون معتقدند چهاردیواری اختیاری است.با رشد شهرنشینی، افزایش جمعیت شهری در کنار کمبود فضای ساخت و ساز و نیز کاهش هزینه‌های خرید مسکن، جهان در قرن گذشته به آپارتمان‌نشینی روی آورد تا تغییرات بنیادی و اساسی در نحوه و شکل‌ زندگی خود بوجود آورد.

تغییراتی که گاه از سر شوق و اشتیاق بود، البته گاهی این تغییرات از سر اجبار و نیاز در جامعه نیز بوجود آمد که دیگر چاره‌ای برای فرار از آن وجود نداشت. خارج شدن خانه‌ها از فضایی که وسعت آن امروزه برای نسل جدید کمتر در تخیل می‌گنجد و تبدیل شدن آنها به خانه‌هایی در ابعاد کوچکتر، به گونه‌ای که هر خانه روی خانه‌ای دیگر بنا شده، مدلی از زندگی را شکل بخشیده است که به آن آپارتمان‌نشینی می‌گویند. با توجه به شروع ساخت و ساز مجتمع‌های آپارتمانی از دهه‌ 40 شمسی در ایران که تعداد آنها از تعداد انگشتان دست فراتر نمی‌رفت، قانون تملک آپارتمانها در سال ۱۳۴۳ به تصویب رسید. و آئین‌نامه اجرایی آن نیز چهار سال بعد یعنی درسال ۴۷ تدوین شد اما به دلیل نقصان در برخی مفاد آن آئین‌نامه مذکور در دهه ۶۰ شمسی در حالی مورد بازبینی مجدد قرار گرفت که مردم در این دهه به زندگی در آپارتمان روی آورده و در کشاکش زندگی در این مجتمع‌ها با مشکلات مختلفی روبه رو شده بودند.مشکلات زندگی آپارتمانی از زمانی آغاز شد که خانواده‌ها همچنان پیرو زندگی سنتی خود در خانه‌های حیاط‌‌دار بودند به گونه‌ای که صحبت کردن با صدای بلند، رفت و آمد در هر زمان از شبانه‌روز، بلندی صدای تلویزیون، رادیو وضبط صوت تا آن میزان که تمایل دارند و یا این تفکر که چهاردیواری اختیاری است! همچنان بر شیوه زندگی جدید سایه انداخته بود اما آنان بر شیوه‌های زندگی سنتی پافشاری می‌کردند، بدون آنکه توجهی به حقوق همسایه دیوار به دیوار یا همسایه طبقه پائین یا بالایی خود داشته باشند.

بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعی آپارتمان نشینی
فهرست مطالب

مقدمه.. ۱

بیان مسئله.. ۵

اهمیت و ضرورت فایل.. ۷

هدف فایل.. ۸

فرضیه های فایل.. ۸

آپارتمان چیست؟.. ۱۰

مدیریت ساختمان.. ۱۰

قسمت اختصاصی و مشترک ساختمان.. ۱۱

افرادی که باید هزینه‌های ساختمان را پرداخت کنند.. ۱۲

تعمیرات در آپارتمان.. ۱۳

چهاردیواری اختیاری مشروط.. ۱۴

فرهنگ آپارتمان نشینی.. ۲۴

نظریه پردازان درباره فرهنگ آپارتمان نشینی.. ۲۸

پیشینه فایل.. ۳۴

روش فایل.. ۳۸

جامعه آماری.. ۳۸

نمونه روش نمونه گیری.. ۳۸

ابزار فایل.. ۳۹

روش تجزیه و تحلیل داده ها.. ۳۹

آمار توصیفی.. ۴۱

آمار استنباطی.. ۴۴

نتیجه گیری.. ۴۸

محدودیت های فایل.. ۴۹

پیشنهادات.. ۵۰

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.