مقاله شبیه سازی حرکت آب و نمک ها در سامانه زهکشی زیرزمینی با استفاده از روش تحلیل پویایی سیستم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی حرکت آب و نمک ها در سامانه زهکشی زیرزمینی با استفاده از روش تحلیل پویایی سیستم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی حرکت آب و نمک ها در سامانه زهکشی زیرزمینی با استفاده از روش تحلیل پویایی سیستم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی حرکت آب و نمک ها در سامانه زهکشی زیرزمینی با استفاده از روش تحلیل پویایی سیستم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی حرکت آب و نمک ها در سامانه زهکشی زیرزمینی با استفاده از روش تحلیل پویایی سیستم :

مقاله شبیه سازی حرکت آب و نمک ها در سامانه زهکشی زیرزمینی با استفاده از روش تحلیل پویایی سیستم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله آبیاری و زهکشی ایران از صفحه ۲۸ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: شبیه سازی حرکت آب و نمک ها در سامانه زهکشی زیرزمینی با استفاده از روش تحلیل پویایی سیستم
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحلیل پویایی سیستم
مقاله زهاب
مقاله غیر ماندگار
مقاله سیستم زهکشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کمیت و کیفیت زهاب تولید شده دراراضی شور که نیاز به آبشویی اولیه دارند، از شروع بهره برداری از شبکه آبیاری و زهکشی تا قبل از رسیدن به شرایط تعادل، پیوسته در حال تغییر می باشد. زمان رسیدن به حالت تعادل در مناطق با آب زیرزمینی کم عمق و شور ممکن است چندین سال به طول بیانجامد. در چنین شرایطی، آگاهی از کمیت و کیفیت زهاب تولید شه به منظور مدیریت و کنترل آن امری ضروری می باشد. در این تحقیق عملکرد یک سیستم زهکشی در شرایط غیر ماندگار به کمک روش تحلیل پویایی سیستم که یک روش شبیه ساز به صورت شی گرا و مبتنی بر روابط بازخورد می باشد به طور کامل مدل سازی شد. جهت اعتباریابی نتایج مدل، مطالعه موردی روی مزرعه ۲۵ هکتاری ARC1-18 واقع در اراضی تحقیقاتی مرکز تحقیقات نیشکر واحد امیرکبیر که یکی از واحدهای هفت گانه طرح توسعه نیشکر می باشد صورت گرفت. با اجرای مدل فوق برای شرایط مزرعه روند تغییرات تراز سطح آب (WTL)، مقدار خروجی زهاب (DW)، شوری زهاب (ECd) و شوری آب زیرزمینی (ECg) به صورت روزانه مورد بررسی قرار گرفت. با تجزیه و تحلیل آماری و محاسبه خطای استاندارد (SE) و درصد خطا نسبت به میانگین (RSE)، میزان برازش میان مقادیر اندازه گیری و شبیه سازی شده روزانه پارامترهای فوق محاسبه گردید. خطای استاندارد WTL، DW و Ecd به ترتیب ۱۴۴ سانتیمتر، ۰۴۳ لیتر بر ثانیه، ۲۸ دسی زیمنس بر متر و خطای استاندارد شوری آب زیرزمینی در سه عمق از بالا به پایین به ترتیب ۰۴۹، ۰۲۹ و ۰۳۶ دسی زیمنس بر متر برآورد گردید که دقت نسبتا خوبی را نسبت به شرایط واقعی نشان می دهد. همچنین شاخص آماری RSE برای پارامترهای فوق به ترتیب برابر با ۸، ۲۰، ۱۹ و ۱۲۹، ۷۵ و ۸۲ درصد برآورد گردید که تطابق نسبی بین داده ها را تصدیق می کند. نتایج نشان داد که مدل حاضر می تواند فرصت مناسبی را جهت طراحی و مدیریت سیستم های زهکشی برای مشاورین، کارفرمایان، پیمانکاران و سایر علاقمندان این رشته فراهم آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.