بررسی رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی در دانشجویان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی در دانشجویان دارای ۷۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی در دانشجویان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی در دانشجویان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی در دانشجویان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی در دانشجویان :

کارشناسی بررسی رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی در دانشجویان

مقدمه:

خودکشی یکی از معضلات بهداشت روان است. بر اساس گزارش رسمی سال ۱۹۹۶ سازمان بهداشت جهانی هرساله ۵۰۰ هزار نفر در جهان با خودکشی به زندگی خود پایان می دهند مطالعات مربوط به خودکشی سه پدیده مهم را بررسی می کنند که شامل افکار خودکشی، اقدام به خودکشی می باشد( مارسنکو، فیشمن و فریدمن، ۱۹۹۹). افکار خودکشی عبارتی است که بر وقوع هرگونه اندیشه خودتخریبی دلالت دارد. این افکار طیف وسیعی از اندیشه های مبهم در مورد امکان خاتمه زندگی تا خودکشی کامل را در بر میگیرد.

شیوع سالانه افکار خودکشی در افراد بالغ ۳/۲تا ۶/۵ درصد گزارش شده است. گذر از فکر خودکشی به نقشه کشیدن در ۳۲ درصد افراد(دارای فکرخودکشی) و گذر از نقشه خودکشی به اقدام در ۷۲ درصد افراد(دارای نقشه خودکشی) صورت می گیرد. در نتیجه ۲۴ درصد افرادی که فکرخودکشی را گزارش می کنند، در نهایت به سمت اقدام می روند(ون هیرینگن،۲۰۰۱)

مطابق با تخمین سازمان جهانی بهداشت، از آنجایی که در سال ۲۰۰۰ میلادی نزدیک به ۸۵۰ هزار مرگ ناشی از خودکشی در جهان وجود داشته و بیش از ده تا بیست برابر آن اقدام به خودکشی کرده اند، در سال ۲۰۲۰ میلادی تقریبأ یک میلیون و پانصد و سی هزار نفر در اثر خودکشی خواهند مرد و بیش از ده تا بیست برابر آن در سطح جهان اقدام به خودکشی خواهند کرد؛ یعنی به طور متوسط یک مرگ ناشی از خودکشی در هر بیست ثانیه و یک اقدام به خودکشی در هر یک تا دوثانیه اتفاق خواهد افتاد. نتایج مطالعات در کشورهای مختلف نشان می دهد شیوع فکر خودکشی در طول عمر ۴/۳۱% و در نوجوانان ۱۸-۱۲ ساله چینی شیوع ۶ ماهه آن ۳/۱۹% گزارش گردیده است. بر اساس آمار در سنین ۲۴-۱۵ سال، سومین علت شایع مرگ و میر، خودکشی است و خودکشی در افراد مجرد بیشتر دیده می شود.

بر همین اساس خودکشی از موضوعات دارای اولویت بهداشت روان برای سازمان جهانی بهداشت و این اولویت در گروه های خاص جامعه به دلیل شرایط ویژه ای که دارند بیشتر احساس می شود. از مهمترین این گروه ها می توان به دانشجویان اشاره کرد که به دلیل شرایط سنی خاص، بالا بودن تجرد در بین آن ها، دوری از خانواده، جداشدن از متعلقات و وابستگی های چندین ساله، زندگی خوابگاهی، رویارویی با مشکلات اقتصادی، اجبار به پیداکردن استقلال نسبی یا کامل، مشکلات درسی، زندگی با دوستان جدید و آینده کاری و زندگی نامعلوم و… گروه در معرض خطر ابتلا به اختلالات روانی چون افسردگی و حتی افکار خودکشی به حساب می آیند(برنالد،۲۰۰۸). آمار نیز نشان داده خودکشی در دانشجویان، دومین علت مرگ و میر بعد از تصادف می باشد. در فاصله سال های ۲۰۰۰-۲۰۰۲، ۴۳۹۰ دانشجو در ایالت متحده دست به خودکشی زده اند. مطابق با آمار دفترمرکزی مشاوره وزارت علوم، فایلات و فناوری در ایران در فاصله ۱۳۷۷-۱۳۸۳، ۲۹۲ مورد خودکشی در بین انشجویان وزارت مذکور گزارش شده است که از این میان ۲۵ مورد(۶/۸%) خودکشی کامل بوده است(احمدی،۲۰۰۶).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.