مقاله بررسی عرضه و تقاضا و برآورد بهره وری آب کشاورزی در حوزه آبریز زاینده رود مطالعه موردی: شبکه آبیاری سمت راست آبشار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عرضه و تقاضا و برآورد بهره وری آب کشاورزی در حوزه آبریز زاینده رود مطالعه موردی: شبکه آبیاری سمت راست آبشار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عرضه و تقاضا و برآورد بهره وری آب کشاورزی در حوزه آبریز زاینده رود مطالعه موردی: شبکه آبیاری سمت راست آبشار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عرضه و تقاضا و برآورد بهره وری آب کشاورزی در حوزه آبریز زاینده رود مطالعه موردی: شبکه آبیاری سمت راست آبشار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عرضه و تقاضا و برآورد بهره وری آب کشاورزی در حوزه آبریز زاینده رود مطالعه موردی: شبکه آبیاری سمت راست آبشار :

مقاله بررسی عرضه و تقاضا و برآورد بهره وری آب کشاورزی در حوزه آبریز زاینده رود مطالعه موردی: شبکه آبیاری سمت راست آبشار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله آبیاری و زهکشی ایران از صفحه ۸۸ تا ۹۹ منتشر شده است.
نام: بررسی عرضه و تقاضا و برآورد بهره وری آب کشاورزی در حوزه آبریز زاینده رود مطالعه موردی: شبکه آبیاری سمت راست آبشار
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهره وری آب
مقاله تبخیر و تعرق
مقاله عرضه و تقاضا
مقاله مدیریت آبیاری
مقاله شبکه آبیاری سمت راست آبشار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی عرضه و تقاضا، نحوه تشخیص آب و همچنین برآورد بهره وری آب در شبکه سمت راست آبشار در حوزه آبریز زاینده رود اصفهان انجام گردید. بدین منظور شبکه به ۱۸ واحد آبیاری تقسیم گردید. معیارهای تقسیم بندی عبارت بودند از شوری خاک، نوع منبع آب شبکه (سطحی یا زیرزمینی) و شوری آب زیرزمینی (چاه ها). معیارهای مذکور در محیط GIS و بر اساس لایه های اطلاعاتی آنها تقسیم بندی شدند. بر اساس داده های دقیق و طولانی مدت لایسیمتر حجمی واقعی در ایستگاه تحقیقاتی کبوترآباد، رابطه فائو – پنمن – مانتیث برای گیاه مرجع واسنجی و نیاز آبی محصولات الگوی کشت محاسبه شد. میزان عرضه و تقاضا در هر واحد آبیاری و طی ماه های مختلف سال با محاسبه بارندگی موثر، نیاز آبی محصولات، مقدار آب تحویلی به هر واحد آبیاری و مقدار برداشت آب زیرزمینی و بر اساس اطلاعات زراعی و الگو و تراکم کشت هر واحد تعیین شد. میزان بهره وری آب (WP) برای دو سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ و ۸۷-۱۳۸۶ محاسبه گردید. متوسط بهره وری شبکه برای دو سال فوق به ترتیب ۱۲۹ و ۱۰۷ کیلوگرم بر متر مکعب محاسبه گردید. متوسط بهره وری بر اساس محصول پایه گندم در دو سال زراعی فوق به ترتیب ۰۵۵ و ۰۷۷ کیلوگرم بر متر مکعب به دست آمد. بر اساس هزینه های تولید و آب و قیمت فروش محصول، متوسط بهره وری اقتصادی آب (سود ناخالص) و سود خالص به ازای واحد آب مصرفی برای سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ به ترتیب ۱۰۶۰۸ و ۴۱۹۶ ریال بر متر مکعب و برای سال زراعی ۸۷-۱۳۸۶، ۲۳۹۲۹ و ۶۶۶۷ ریال بر متر مکعب محاسبه گردید. بررسی و تجزیه و تحلیل شاخص های به دست آمده نشان می دهد که۸ عرضه و تقاضا در ماه های مختلف سال و نیز توزیع مکانی عرضه به واحدهای آبیاری از توزیع مناسبی برخوردار نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.