مقاله بررسی ریسک فاکتورهای قلبی در بیماران دیابتیک بر اساس سطح سواد، دانش و آگاهی رفتار مرتبط با بیماری دیابت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ریسک فاکتورهای قلبی در بیماران دیابتیک بر اساس سطح سواد، دانش و آگاهی رفتار مرتبط با بیماری دیابت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ریسک فاکتورهای قلبی در بیماران دیابتیک بر اساس سطح سواد، دانش و آگاهی رفتار مرتبط با بیماری دیابت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریسک فاکتورهای قلبی در بیماران دیابتیک بر اساس سطح سواد، دانش و آگاهی رفتار مرتبط با بیماری دیابت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ریسک فاکتورهای قلبی در بیماران دیابتیک بر اساس سطح سواد، دانش و آگاهی رفتار مرتبط با بیماری دیابت :

مقاله بررسی ریسک فاکتورهای قلبی در بیماران دیابتیک بر اساس سطح سواد، دانش و آگاهی رفتار مرتبط با بیماری دیابت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۲۹۰ تا ۲۹۶ منتشر شده است.
نام: بررسی ریسک فاکتورهای قلبی در بیماران دیابتیک بر اساس سطح سواد، دانش و آگاهی رفتار مرتبط با بیماری دیابت
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هموگلوبین A۱C

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بیماریهای قلبی و عروقی از عوارض اصلی بیماری دیابت می باشند که باعث مرگ زودرس در این بیماران می شود. شیوع بیماری های قلبی و عروقی را می توان با کاهش فشار خون، چربیهای سرم و کنترل قند کاهش داد. هدف این مطالعه بررسی عوامل خطر بیماریهای و عروقی بر اساس سطح سواد بیماران دیابتیک می باشد.
روش کار: این بررسی مقطعی بر روی ۲۵۶ بیمار دیابتیک که طی سالهای ۸۷-۸۶ به درمانگاه دیابت شهر بندرعباس مراجعه کرده بودند، انجام گرفت. بیماران به دو گروه بیسواد و کم سواد دسته بندی شدند. کلسترول، تری گلیسیرید LDL و HDL به روش آنزیماتیک و HbA۱c به روش کالری متریک سنجیده شد. فشارخون بیماران و شاخص توده بدنی به روش استاندار بدست آمد. بوسیله دو پرسشنامه استاندار، دانش و آگاهی مرتبط با بیماری دیابت و رفتار مرتبط با این بیماری سنجیده شد. تجزیه و تحلیل داده ها بوسیله آنالیز واریانس یک طرفه و همبستگی بین متغیرها انجام گرفت.
نتایج: %۵۲ از کل بیماران بیسواد و ۷۳ درصد بیماران دارای اضافه وزن بودند. میانگین شاخص توده بدنی و تری گلیسیرید در خانم ها بیشتر از آقایان و معنی دار بود (P<0.05). میزان LDL در افراد بیسواد بیشتر از کم سواد این تفاوت معنی دار بود (P<0.05). با وجود اینکه میزان دانش و آگاهی مرتبط با دیابت و میزان عملکرد مربوط به این بیماری در گروه بیسواد پایین تر از گروه کم سواد می باشد ولی از نظر سطح کنترل قندخون بین دو گروه اختلاف معنی داری دیده نشد.
نتیجه گیری: با توجه به بالاتر بودن شاخص های مربوط به عوامل خطر قلبی در بیماران بیسواد نسبت به افراد کم سواد، پیشنهاد می گردد که آموزشهای لازم در قالب یک الگوی آموزشی دقیق به تفکیک بیسواد و کم سواد جهت بیماران ارایه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.