بررسی ارتباط هوش هیجانی با استرس و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط هوش هیجانی با استرس و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان دارای ۸۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط هوش هیجانی با استرس و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی ارتباط هوش هیجانی با استرس و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط هوش هیجانی با استرس و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط هوش هیجانی با استرس و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان :

کارشناسی روانشناسی بالینی

بررسی ارتباط هوش هیجانی با استرس و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان

چکیده :

هدف از فایل حاضر بررسی رابطه هوش هیجانی و استرس و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانشمندان می باشد ۱۲۰ دانشجوی دختر و پسر به صورت تصادفی چند مرحله ای خوشه ای پرسشنامه هوش هیجانی (بار اون) و پرسشنامه ـ (فشار زاهای روانی) را تکمیل نمودند برای تجزیه و تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون جهت مشخص کردن رابطه بین هوش هیجانی و استرس و پیشرفت تحصیلی استفاده شد نتایج حاکی از آن است که بین هوش هیجانی و استرس رابطه معنادار منفی وجود دارد (۴۲/۰ – = r) و بین هوش هیجانی و پیشرفت تحصیلی رابطه معناداری وجود ندارد(۱۴۴/۰= r) استقلال ـ همدلی ـ خوشبختی ـ کنترل ـ انعطاف پذیری ـ خود شکوفایی ـ حل مسأله روابط ـ تحمل ـ هم در شرایط تحصیلی و هم در شرایط غیر تحصیلی رابطه معنادار منفی وجود دارد.

بین انعطاف پذیری و خوش بینی با پیشرفت تحصیلی رابطه معنادار مثبت وجود دارد این یافته ها موئد این مطلب هستند که برخی مولفه های هوش هیجانی افراد را از استرس محافظت می کند و به سوی سازگاری بهتر سوق می دهد.

مقدمه

دانشمندان در پی مطالعات فراوان مجموعه شایستگی هایی دست یافتند. که آن را در قالب مفهومی بنام هوش هیجانی معرفی کردند این شایستگی به همراه توانمندی های در حد متوسط IQ میتواند تا حد زیادی موفقیت در زمینه های مختلف زندگی را پیش بینی کند هوش هیجانی به عنوان یک مفهوم جدید در روان شناسی حاصل در هم تنیدگی دو ذهن هیجانی و عقلانی است هوش هیجانی رابطه متقابل عقل و احساس است هوش هیجانی عبارتست از اینکه فرد به چه میزان از هیجانها، عواطف، احساسات خود آگاهی دارد و چگونه آنها را کنترل کنید. واژه هوش هیجانی نخستین بار توسط دکتر پیترسالوی در سال ۱۹۹۰ از دانشگاه یل و دکتر جان مایر از دانشگاه نیو همیشایر مطرح شده با این حال از نظر مفهومی نه اصطلاحی ریشه آن به هوش اجتماعی باز میگردد که در سال ۱۹۲۰ از سوی ثرندایک مطرح شد، هوش هیجانی ثرندایک به توانایی فهم و مدیریت مردم و عاقلانه عمل کردن در روابط انسانی اطلاق میشود. بارآن هوش هیجانی را دسته ای از مهارتها، استعدادها و تواناییهای غیر شناختی میداند که توانایی موفقیت فرد را در مقابله با فشار زاها افزایش میدهد.

همچنین گلمن اظهار میدارد که هوش شناختی در بهترین شرایط تنها ۲۰ درصد موفقیت فرد را شامل میشود و ۸۰ درصد بقیه در گروه مهارتهایی است که هوش هیجانی را تشکیل میدهد یعنی افراد دارای هوش عمومی متوسط و هوش هیجانی بالا موفقتر هستند پس میتوان گفت که هوش هیجانی پیش بینی کننده موفقیت افراد در زندگی و نحوه برخورد مناسب با مشکلات از جمله استرس است.

در دهه های آخر قرن بیستم، فشارهای عصبی و روانی بخش مهمی از زندگی عامه مردم را تشکیل میدهد که کمتر کسی میتواند از مواجه شدن با آن اجتناب کند به ویژه آنکه دنیای صنعتی و فرا صنعتی حاضر با گرفتاریهای فراوان خود دهه اخیر را به یکی پرفشارترین دوره های زندگی بشر در کره خاکی تبدیل کرده است. نگرانی افراد نسبت به کار ـ خانواده ـ فرزند دوری اعضای خانواده از یکدیگر و جدایی آنها، نگرانی اقتصادی، نیازهای گوناگون سبب می شود فرد از لحظه بیداری بامداد تا هنگام آرمیدن شامگاه همواره دچار هیجانها، تنش ها، نگرانی ها و بیمها و امیدهای گوناگون باشد که گاه یا ظرفیت بدنی، عصبی و روانی وی متناسب است. و گاه با آن سازگار نیست مجموعه چنین حالتی و فشارهای ناشی از آن در اصطلاح استرس خوانده میشود با توجه اینکه زندگی دانشجویی با تنشها و فشارهای متعددی همراه است که به صورتهای مختلف سلامت روانی دانشجویان را تهدید می کند.

از جمله منابع تنش و استرس نظام آموزش عالی، تلاش برای دستیابی به هدفهای آموزشی نسبتاً بالا در محیطی رقابتی همراه محدودیت های ناشی از زندگی دانشجویی (غالباً دوری از خانواده ، خو گرفتن با محیط فیزیکی و اجتماعی جدید، مطابقت با نظام ارزشها و انتظارات دانشگاه و غیره … ) است. بنابراین توجه روز افزون به این عوامل در برنامه ریزی آتی خدمات رسانی به دانشجویان میتواند در ارتقاء سلامت روانی و کارآیی پیشرفت تحصیلی آنان مؤثر باشد.

ماهیت آموزش پذیری، قابلیت یادگیری و قابلیت ارتقا و شکوفایی هوش هیجانی موجب گردیده تا به این پدیده پیش از پیش توجه شود. لذا در این فایل ما در آنیم که میزان تأثیر آن را بر پیشرفت تحصیلی و ارتباط آن با استرس را مورد بررسی قرار دهیم.

بررسی ارتباط هوش هیجانی با استرس و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان
فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول کلیات فایل ۱

بیان مسئله ۲

ضرورت و اهمیت فایل ۳

ضرورت و اهمیت فایل ۴

اهداف فایل ۴

فرضیه های فایل ۵

تعاریف نظری وعملیاتی متغیرها ۵

پیشرفت تحصیلی: ۵

فصل دوم زمینه و بیشینه فایل ۷

هوش هیجانی : ۱۱

مفهوم هوش هیجانی از دیدگاه بار- اون ۱۳

کفایت هیجانی: ۱۸

هوش هیجانی و موفقیت شغلی: ۲۱

هوش چیست؟ ۲۳

نقش هیجانها در هوش : ۲۵

تنظیم و کنترل هیجانها: ۲۵

تنظیم هیجانهای خود: ۲۶

چگونه هیجانهای خود را تنظیم می کنید؟ ۲۶

تنظیم هیجانهای دیگران : ۲۷

هوش هیجانی دو نظریه : ۲۸

مفهوم کلی استرس : ۳۱

نظریه کاریوکلازیک مربوط به داستین : ۳۱

عوامل استرس زا : ۳۵

علائم بارز استرس ۳۵

انواع استرس ۳۵

مقابله با استرس ۳۶

علائم بارز استرس ۳۷

مهارت مقابله با استرس : ۳۸

گفتگوی درونی مثبت: ۳۹

مقابله مسأله مدار: ۳۹

توصیه های مهم برای رسیدن به آرامش درونی: ۴۰

موفقیت تحصیلی : ۴۰

پیشینه فایل ۴۲

فایلهای خارج از کشور ۴۲

فایلهای داخل کشور ۴۳

فصل سوم روش فایل ۴۵

روش فایل : ۴۶

روش فایل: ۴۶

جامعه آماری : ۴۶

حجم نمونه : ۴۶

ابزار فایل : ۴۷

پرسشنامه آزمون هوش هیجانی بار ـ اُن : ۴۷

مقیاس فشارزاهای روانی دانشجویان ۴۸

فصل چهارم نتایج فایل ۵۰

آمار توصیفی ۵۱

فرضیه ها ۵۴

فصل پنجم بحث و نتیجه گیری ۵۶

بحث و نتیجه گیری ۵۷

پیشنهادات ۵۹

محدودیتها ۵۹

منابع ۶۰

ضمائم و پیوست ها ۶۱

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.