مقاله موانع ارتباطی بین پرستاران و بیماران سالمند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله موانع ارتباطی بین پرستاران و بیماران سالمند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله موانع ارتباطی بین پرستاران و بیماران سالمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله موانع ارتباطی بین پرستاران و بیماران سالمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله موانع ارتباطی بین پرستاران و بیماران سالمند :

مقاله موانع ارتباطی بین پرستاران و بیماران سالمند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۳۱۲ تا ۳۱۸ منتشر شده است.
نام: موانع ارتباطی بین پرستاران و بیماران سالمند
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله موانع ارتباطی
مقاله پرستاران
مقاله سالمند
مقاله بیمارستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ارتباط موثر پرستار با بیماران سالمند عامل مهمی برای رضایت بیمار، نتایج درمانی مطلوب و پیروی بیمار از توصیه های درمانی است. هدف این مطالعه تعیین دیدگاه پرستاران از موانع ارتباطی بین آنها و بیماران سالمند در بیمارستانهای شهر بندرعباس بود.
روش کار: جمعیت مورد مطالعه این پژوهش مقطعی پرستاران شاغل در بیمارستانهای شهر بندرعباس بودند. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه ای بود که موانع ارتباطی را در سه حیطه شامل موانع مربوط به پرستار، موانع مربوط به بیمار سالمند و موانع مربوط به محیط بیمارستان ارزیابی می کند. این پرسشنامه در اختیار ۱۵۰ پرستار قرار گرفت. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج: میانگین سن افراد مورد مطالعه ۳۰۱ سال با انحراف معیار ۵۳ بود %۲۷۷ .آنها مرد و %۷۲۳ زن بودند. در خصوص موانع ارتباطی مربوط به پرستاران مواردی از جمله استفاده از اصطلاحات پزشکی، صمیمی نبودن با بیمار، رفتار رسمی و نداشتن نگرش دوستانه نسبت به بیمار مهم تر بودند. از موانع ارتباطی مربوط به بیماران سالمند مواردی از جمله عدم اعتماد به پرستار، خسته بودن، فراموشی موضوعات و داشتن مشکل شنوایی مهم تر بودند و در مورد موانع مربوط به محیط بیمارستان مواردی از جمله حضور بیماران وخیم و بدحال در بخش، سر و صدای محیط و قرار گرفتن در فضای ناآشنای بیمارستان مهم تر بود. در کل موانع ارتباطی مربوط به پرستاران و بیماران سالمند مهم تر از موانع ارتباطی مربوط به محیط بیمارستان بود (P<0.03).
نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه، تقویت مهارتهای ارتباطی و اصلاح نگرش آنها نسبت به بیماران سالمند، فراهم آوردن شرایطی از جمله کاهش سر و صدای محیط، استفاده از سمعک یا عینک، کنترل سر و صدا، روشنایی کافی و درجه حرارت مناسب، از مهمترین اقداماتی است که کادر مدیریتی بیمارستان باید انجام دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.