طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو :

طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو

در ۱۹ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

خصه طرح:

موضوع طرح:

پرورش و نگهداری زنبور عسل

دستگاه صادره کننده مجوز:

وزارت جهاد کشاورزی

ظرفیت اسمی تولیدات:

۱۲۵۰ کندو

نوع تولیدات:

عسل

تعداد شاغلین:

۹

نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

سرمایه گذاری کل طرح:

۸۹۲.۹۸

میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت:

۸۳۹.۸۹

میلیون ریال

سرمایه در گردش:

۵۳.۱۰

میلیون ریال

درآمد سالیانه:

۱۰۰۰.۰۰

میلیون ریال

سود ویژه:

۲۰۹.۸۳

میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه:

۳.۸

سال

نرخ بازدهی سرمایه:

۲۶.۴%

درصد

مقدمه:

عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیز، سوکراز، کاتاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند. عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، سیتریک، کتیک و اگزالیک ) و پروتئینها بوده و میتواند ۳۱۵ تا ۳۳۵ کیلوکالری انرژی ( به ازای هر یکصد گرم ) تولید نماید.

از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فسفه (

تهیه شده با عسل ) مینویسد … »: در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز میکند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته را در خاطره زنده میکند، اندیشه را پاک و زبان را میگشاید.«

کلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصوت تولیدی و با رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصوت غذایی ، بهبود مستمر کیفیت محصوت و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد غذایی شود.

طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد کندوها میشود که این عمل به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام میپذیرد. در مناطق گرمسیر حتی میتوان از هر کندو یک بچه کندو گرفت.

با اجرای این طرح ، عوه بر کسب سود مناسباقتصادی میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.