طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو :
طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو
در ۱۹ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
خصه طرح:
موضوع طرح: |
پرورش و نگهداری زنبور عسل |
|
دستگاه صادره کننده مجوز: |
وزارت جهاد کشاورزی |
|
ظرفیت اسمی تولیدات: |
۱۲۵۰ کندو |
|
نوع تولیدات: |
عسل |
|
تعداد شاغلین: |
۹ |
نفر |
مشخصات سرمایه گذاری طرح:
سرمایه گذاری کل طرح: |
۸۹۲.۹۸ |
میلیون ریال |
سرمایه گذاری ثابت: |
۸۳۹.۸۹ |
میلیون ریال |
سرمایه در گردش: |
۵۳.۱۰ |
میلیون ریال |
درآمد سالیانه: |
۱۰۰۰.۰۰ |
میلیون ریال |
سود ویژه: |
۲۰۹.۸۳ |
میلیون ریال |
دوره بازگشت سرمایه: |
۳.۸ |
سال |
نرخ بازدهی سرمایه: |
۲۶.۴% |
درصد |
مقدمه:
عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیز، سوکراز، کاتاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند. عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، سیتریک، کتیک و اگزالیک ) و پروتئینها بوده و میتواند ۳۱۵ تا ۳۳۵ کیلوکالری انرژی ( به ازای هر یکصد گرم ) تولید نماید.
از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فسفه (
تهیه شده با عسل ) مینویسد … »: در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز میکند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته را در خاطره زنده میکند، اندیشه را پاک و زبان را میگشاید.«
کلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصوت تولیدی و با رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصوت غذایی ، بهبود مستمر کیفیت محصوت و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد غذایی شود.
طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد کندوها میشود که این عمل به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام میپذیرد. در مناطق گرمسیر حتی میتوان از هر کندو یک بچه کندو گرفت.
با اجرای این طرح ، عوه بر کسب سود مناسباقتصادی میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.