مقاله ارتباط سندرم متابولیک، پروتئین واکنشی C و بیماری مزمن کلیوی در سالمندان آسایشگاه کهریزک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط سندرم متابولیک، پروتئین واکنشی C و بیماری مزمن کلیوی در سالمندان آسایشگاه کهریزک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط سندرم متابولیک، پروتئین واکنشی C و بیماری مزمن کلیوی در سالمندان آسایشگاه کهریزک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط سندرم متابولیک، پروتئین واکنشی C و بیماری مزمن کلیوی در سالمندان آسایشگاه کهریزک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط سندرم متابولیک، پروتئین واکنشی C و بیماری مزمن کلیوی در سالمندان آسایشگاه کهریزک :

مقاله ارتباط سندرم متابولیک، پروتئین واکنشی C و بیماری مزمن کلیوی در سالمندان آسایشگاه کهریزک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در سالمند از صفحه ۵۹ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: ارتباط سندرم متابولیک، پروتئین واکنشی C و بیماری مزمن کلیوی در سالمندان آسایشگاه کهریزک
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم متابولیک
مقاله پروتئین واکنشی C
مقاله بیماری مزمن کلیوی
مقاله سالمندان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: در این مطالعه ارتباط بینابینی میان پروتئین واکنشی C، سندرم متابولیک و بیماری مزمن کلیوی در گروهی از سالمندان ایرانی مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، ۱۲۲ سالمند از میان ۱۲۲۰ سالمند مقیم آسایشگاه خیریه کهریزک با میانگین سنی ۷۳۶±۹۷۱ مورد مطالعه قرار گرفتند. سندرم متابولیک و بیماری مزمن کلیوی به ترتیب بر اساس شاخص های برنامه آموزش ملی کلسترول – پانل درمانی بزرگسالان III و میزان فیلتراسیون گلومرولی تخمین زده شده ۶۰< میلی متر در دقیقه در ۱۷۳ متر مربع تعریف شدند. پروتئین واکنشی C³۳ میلی گرم در دسی لیتر بعنوان پروتئین واکنشی C بالا در نظر گرفته شد.
یافته ها: بیماری مزمن کلیوی در نمونه های دارای سندرم متابولیک و بدون سندرم متابولیک به ترتیب ۸۲۹ و ۵۹۳ درصد بود (P<0.006). نمونه های دارای سندرم متابولیک و پروتئین واکنشی C بالا نسبت به نمونه های بدون سندرم متابولیک و پروتئین واکنشی C پایین، از شانس ۱۷۱ برابری بیشتری برای داشتن بیماری مزمن کلیوی برخوردار بودند.
نتیجه گیری: سندرم متابولیک عامل خطری برای بیماری مزمن کلیوی در جمعیت مسن این مطالعه بود. همچنین نسبتهای شانس بیماری مزمن کلیوی در حضور پروتئین واکنشی C بالا و سندرم متابولیک، به طور معنی داری افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.