شناخت و نگهداری کِفیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 شناخت و نگهداری کِفیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف شناخت و نگهداری کِفیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز شناخت و نگهداری کِفیر۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی شناخت و نگهداری کِفیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناخت و نگهداری کِفیر :

شناخت و نگهداری کِفیر

به دلیل شباهت ظاهری، گاهی به محصول تولیدی: «دوغ‌ کفیر» یا : «ماست‌ کفیر» هم می‌گویند. امّا ترکیبات و روش تولیدی آن (و همچنین طعم و خواص آن) کاملا متفاوت از انواع دوغ و ماست می‌باشد.

این محصول از شیر تازه مشتق می‌شود. و مایه تبدیل آن نوعی قارچ بخصوص می‌باشد. خواست‌گاه این فرآورده آسیای میانه و قفقاز می‌باشد و گفته می‌شود که علت وجود تعداد زیاد افراد مسن بالاتر از صد سال در آن منطقه،‌استفاده مداوم از کفیر می‌باشد.

از خواص منحصر به فرد آن، یکی این است که برای افرادی که به لاکتوز شیر حساسیت گوارشی دارند، به راحتی قابل استفاده است.

دیگر اینکه پروتئین موجود در شیر را به نوعی پروتئین سریع‌الجذب معروف به «وی» تبدیل می‌کند که برای فرآیند ساخت عضله و ماهیچه بسیار مفید بوده و می‌تواند جایگزین انواع صنعتی پروتئین‌های مکمل برای بدنسازی باشد. برای کودکان و جوانان در سنین رشد هم بسیار مفید است.

مغذی و در عین حال سهل‌الهضم می‌باشد.

بسیار ساده فراهم می‌شود و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد. تنها کمی مایه کفیر (فقط چندگرم) لازم است، و شیر تازه.

از دیگر مزایای محصول خانگی کفیر طعم غیر تکراری آن است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.