مقاله ارتباط ویژگی های شخصیتی با شدت علایم افسردگی در سالمندان زن فعال و غیر فعال شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط ویژگی های شخصیتی با شدت علایم افسردگی در سالمندان زن فعال و غیر فعال شهر تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط ویژگی های شخصیتی با شدت علایم افسردگی در سالمندان زن فعال و غیر فعال شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط ویژگی های شخصیتی با شدت علایم افسردگی در سالمندان زن فعال و غیر فعال شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط ویژگی های شخصیتی با شدت علایم افسردگی در سالمندان زن فعال و غیر فعال شهر تهران :

مقاله ارتباط ویژگی های شخصیتی با شدت علایم افسردگی در سالمندان زن فعال و غیر فعال شهر تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در سالمند از صفحه ۴۶ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: ارتباط ویژگی های شخصیتی با شدت علایم افسردگی در سالمندان زن فعال و غیر فعال شهر تهران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سالمند
مقاله ویژگی های شخصیتی
مقاله افسردگی
مقاله سالمندان زن فعال و غیر فعال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هدف از پژوهش حاضر بررسی ارتباط ویژگی های شخصیتی با افسردگی در سالمندان زن فعال و غیر فعال شهر تهران بود.
روش بررسی: مطالعه حاضر توصیفی – همبستگی است. بدین منظور، ۱۸۸ سالمند زن (۹۴ سالمند فعال و ۹۴ سالمند غیر فعال) شهر تهران با دامنه سنی ۶۳-۸۲ سال به روش نمونه گیری در دسترس، به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه خصوصیات فردی، پرسشنامه افسردگی بک و پرسشنامه ویژگی های شخصیتی نئو بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی نظیر میانگین و انحراف معیار و از آمار استنباطی نظیر آزمون t مستقل، همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چند متغیره به روش ورود استفاده شد.
یافته ها: نتایج پژوهش نشان داد که بین نمرات ویژگی های شخصیتی و افسردگی سالمندان زن فعال با سالمندان زن غیر فعال تفاوت معنی داری وجود دارد (P<0.05). همچنین بین نمره افسردگی با نمرات نوروتیسم، برون گرایی، مقبولیت اجتماعی و وظیفه شناسی در سالمندان زن فعال و بین نمره افسردگی با نمرات مقبولیت اجتماعی و وظیفه شناسی در سالمندان زن غیر فعال همبستگی معنی داری وجود دارد (P<0.05). نتایج تحلیل رگرسیون چند متغیره نیز نشان داد که متغیر مقبولیت اجتماعی و برون گرایی در زنان سالمند فعال و متغیر وظیفه شناسی در زنان سالمند غیر فعال دارای رابطه خطی با متغیر معیار (افسردگی) بوده و می تواند تغییرات مربوط به آن را پیش بینی نماید.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج تحقیق حاضر، فعالیت بدنی و ورزش می تواند به تقویت ویژگی های شخصیتی مثبت نظیر برون گرایی، مقبولیت اجتماعی و کاهش افسردگی در سالمندان کمک کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.