آموزش تهیه ترشی خانگی
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
آموزش تهیه ترشی خانگی دارای ۸۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف آموزش تهیه ترشی خانگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز آموزش تهیه ترشی خانگی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی آموزش تهیه ترشی خانگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن آموزش تهیه ترشی خانگی :
به نام خدا
دانلود کتاب آموزش تهیه ترشی خانگی
آموزش تهیه بیش ازنوع ترشی خانگی
قیمت خریدیک کیلوترشی=هزارتومان
اماباخریداین جزوه باطرزتهیه ترشی های مختلف ولذت بخش بامبلغ کم آشناخواهیدشد.
شایددرکنارغذاگاهی دوست داشته باشیدازترشی یاشوراستفاده کنید.دراین فایل شمامیتوانیدباطرزتهیه ترشی های مختلف وخانگی آشناشوید.
یکی ازمواردموجوددراین جزوه روبرای شمامیگذارم:
ترشی گل کلم خانگی
گل کلم ۱ عدد
هوج ۵۰۰ گرم
ساقه کرفس ۱ دسته
سب زمن ترش ۵۰۰ گرم
سرکه مقدار زم
فلفل سبز تند ۵ عدد
نمک مقدار زم
ترخون و پودر گلپر مقدار زم
طرز تهه : تمام سبز ها را بشوئد و خشک کند سپس سبز ها را به اندازه دلخواه خرد کند.
سبز ها خرد شده و فلفل ها تند را درون ششه ها مناسب قرار دهد و رو انها مخلوط نمک و سرکه برزد و تا لبه ششه ترش پر کند سپس ششه ها ترش را در جا مناسب به مدت ۲ هفته قرار دهد تا ترش ها اماده مصرف شوند.
در صورت تمال از مقدار کلم سفد ا قرمز هم متواند استفاده کند ، برا قرمز شدن رنگ ان ترش کم آب لبو به سرکه اضافه کند.
بیش ازترشی شامل:
ترشی گل کلم
خیارشور
طرزتهیه ی ادویه برای ترشی ها
ترشی انار
ترشی انگور
ترشی لبو و………..
گردآورنده :محمدرضاحجتی
امیدوارم شادموفق وپیروزباشید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.