کارشناسی کاربردهای فرآیند اتصال فاز مایع گذرا TLP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۱۷۰,۵۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارشناسی کاربردهای فرآیند اتصال فاز مایع گذرا TLP دارای ۱۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارشناسی کاربردهای فرآیند اتصال فاز مایع گذرا TLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کارشناسی کاربردهای فرآیند اتصال فاز مایع گذرا TLP2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارشناسی کاربردهای فرآیند اتصال فاز مایع گذرا TLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارشناسی کاربردهای فرآیند اتصال فاز مایع گذرا TLP :

کارشناسی کاربردهای فرآیند اتصال فاز مایع گذرا TLP

بصورت فایل ورد قابل ویرایش و آماده ارائه

مناسب برای دانشجویان رشته مهندسی مکانیک و مهندسی مواد می باشد.

حاصل ۱ سال کار بسیار عالی بدون ایراد نگارشی و محتوایی و نتیجه حاصل

ازین نمره ۲۰ از یک استاد سخت گیر بوده است.

فایل به صورت WORD در ۱۰۴ صفحه می باشد.

مقدمه

فرآیند فاز مایع گذرا یک روش جدید بوده که به صورت اقتصادی می تواد در تولید اتصالاتی با استحکام بالا، در مواد مقاوم در برابر حرارت، بدون نیاز به اعمال فشار قابل توجه در زمان ایجاد اتصال به کار برده شود. این فرآیند با استفاده از یک لایه واسط که میان دو قطعه قرار داده می شود انجام می گردد. این لایه ذوب شده، سپس در دمای ایجاد اتصال منجمد و باعث ایجاد اتصالی می شود که ساختار و خواص آن مشابه فلز پایه است. با استفاده از این روش، اتصالاتی پیچیده را می توان با آماده سازی ساده و آسان سطح به یکدیگر متصل نمود. در این مرحله، اتصال ایجاده شده دارای خواص مناسبی است، اگر چه بطور کامل نزدیک به فلز پایه نمی باشد. چنانچه قطعات بمدت طولانی تر از زمان مورد نیاز برای ایجاد اتصال حرارت داده شوند، اتصال می تواند از لحاظ ساختار وترکیب شیمیایی، همگن شده و به فلز پایه نزدیک تر گردد.

هزینه های بالای جایگزینی پره ها و تیغه های توربین گاز به سرعت در حال افزایش است و تعمیر آنها یک بخش به شدت تخصصی از صنعت تعمیر محسوب می شود. منطق اقتصادی تعمیر به جای جایگزین کردن قطعه کاملا روشن است. منطق متالورژیک این کار شفافیت کمتری دارد اما عملکرد رضایت بخش یک قطعه صنعتی در ۲۵ سال گذشته حداقل کافی بودن کیفیت فنی تعمیر پره و تیغه را نشان می دهد. معمولا تعمیر تیغه، به بجای باز پوشش آن، شامل جایگذاری جوش بر روی نوک تیغه با تنش کم یا در مکان پوشش نوک می شود. به طور متوسط تیغه های توربین فشار بالا قبل از جایگزینی دو چرخه تعمیر را تحمل می کنند. تیغه های توربین کم فشار نیز نیاز به تعمیر دارند اما کمتر جایگزین می شوند. ترمیم ابعادی دقیق یک جزء مشکل دار با استانداردهای الزام آور اصلی تجهیزات یک چالش مهندسی واقعی است تکنولوژی پوشش نیز یک جنبه پیچیده از تعمیر تیغه است. تعمیر پره ها کار بسیار جدیدی است و دامنه ای از ترمیم بُعدی سکو تا جایگزینی کامل ایرفویل را در بر می گیرد. تعمیر شکاف ایرفویل پره نیز رایج است و شامل تعداد زیادی از فرایندهای متالورژیک می شود که هنوز در حال بلوغ هستند. آینده تعمیر تیغه و پره ، همانند گذشته ، بوسیله قیمت های جایگزینی قطعات تعیین می شود. ملاحظات فنی هنوز باقی خواهند ماند اما تعمیر احتمالا به نیروی کار کمتری نیاز خواهد داشت چون اتوماسیون ساده تر خواهد شد .بنابراین با توجه به اهمیت خیلی زیاد نوع اتصال دهی قطعات در صنعت تولید و همچنین تعمیر هدف از این بررسی موردی اتصال فاز مایع گذرا در ساخت و تعمیر قطعات صنعتی به خصوص قطعات داغ توربین ها مثل پره و تیغه ها می باشد.

در ابتدا بحث خود را با لحیم کاری تحت شرایط خلاء آغاز خواهیم کرد، این فصل شامل مباحثی پیرامون تجهیزات مورد نیاز برای لحیم کاری، تمیز کردن و آماده سازی سطح قبل از لحیم کاری، فلز پرکننده لحیم، مکانیسم نگهدارنده قطعه کار و چرخه کوره لحیم کاری تحت شرایط خلأ می باشد. فصل دوم را به اتصال نفوذی، فرآیند جوشکاری حالت جامد و اتصال نفوذی، عوامل مؤثر بر جوش و قابلیت جوش پذیری، شرایط جوشکاری وهمچنین کاربردهای جوشکاری نفوذی اختصاص داده ایم. در فصل سوم به بررسی اجمالی قطعات داغ توربین ها، بازسازی و جوان سازی اجزای توربین های گازی، فرآیندهای ساخت و تعمیر مرسوم این قطعات از جمله جوشکاری قوس تنگستن تحت پوشش گاز محافظ و جزئیات این روش از جوشکاری و عیوب متداول آن خواهیم پرداخت. در فصل چهارم ضمن توضیحات کامل در مورد متغیرهای این اتصال و ملزومات آن، کاربرد های فرآیند اتصال فاز مایع گذرا برای فولاد زنگ نزن آستنیتی AISI321، سوپر آلیاژ پایه نیکلی Rene 80، سوپرآلیاژ پایه نیکل GTD-111 به طور کامل بجث و گفتگو می کنیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.