مقاله مقایسه میزان S-IgA بزاقی در کودکان شیرخواره مبتلا و غیرمبتلا به پوسیدگی شدید زودهنگام دوران کودکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه میزان S-IgA بزاقی در کودکان شیرخواره مبتلا و غیرمبتلا به پوسیدگی شدید زودهنگام دوران کودکی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه میزان S-IgA بزاقی در کودکان شیرخواره مبتلا و غیرمبتلا به پوسیدگی شدید زودهنگام دوران کودکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان S-IgA بزاقی در کودکان شیرخواره مبتلا و غیرمبتلا به پوسیدگی شدید زودهنگام دوران کودکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه میزان S-IgA بزاقی در کودکان شیرخواره مبتلا و غیرمبتلا به پوسیدگی شدید زودهنگام دوران کودکی :

مقاله مقایسه میزان S-IgA بزاقی در کودکان شیرخواره مبتلا و غیرمبتلا به پوسیدگی شدید زودهنگام دوران کودکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۸۳ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه میزان S-IgA بزاقی در کودکان شیرخواره مبتلا و غیرمبتلا به پوسیدگی شدید زودهنگام دوران کودکی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایمونوگلوبولین
مقاله بزاق
مقاله پوسیدگی دندانی زودهنگام دوران کودکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: پوسیدگی دندانی شدید زودهنگام دوران کودکی بیماری چند عاملی شایعی است که متاسفانه هنوز نکات مبهم زیادی در مورد آن وجود دارد. هدف از این مطالعه ارزیابی مقایسه ای S-IgA (secretory IgA) بزاق در کودکان مبتلا و غیرمبتلا به پوسیدگی دندانی شدید زودهنگام دوران کودکی بود.
روش: این مطالعه مقطعی بر روی ۴۴ کودک ۲۴-۶ ماهه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی انجام شد. نمونه بزاق غیرتحریکی از ۲۰ نفر در گروه دارای پوسیدگی و ۲۴ نفر در گروه فاقد پوسیدگی جمع آوری گردید. سپس غلظتS-IgA توتال بر اساس روش نفلومتریک اندازه گیری شد. نتایج حاصل با استفاده از آزمون های t student-test و کولموگروف– اسمیرنوف و نرم افزار SPSS 15 تحلیل شد.
یافته ها: میانگین غلظت S-IgA در بزاق کودکان مبتلا به پوسیدگی زودرس ۱۸۵ mg/dl و در گروه فاقد پوسیدگی ۹۴۶ mg/dl بود که اختلاف دو گروه از نظر آماری معنی دار بود ((P<0.05.
نتیجه گیری: بر اساس این مطالعه این پیش فرض که کودکان مبتلا به پوسیدگی زودهنگام دچار کمبود S-IgA در بزاق می باشند رد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.