مقاله تعیین راندمان حذف آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LAS) در دو سیستم تانک هوادهی با بستر ثابت (FBAT) و لجن فعال متداول (CAS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین راندمان حذف آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LAS) در دو سیستم تانک هوادهی با بستر ثابت (FBAT) و لجن فعال متداول (CAS) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین راندمان حذف آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LAS) در دو سیستم تانک هوادهی با بستر ثابت (FBAT) و لجن فعال متداول (CAS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین راندمان حذف آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LAS) در دو سیستم تانک هوادهی با بستر ثابت (FBAT) و لجن فعال متداول (CAS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین راندمان حذف آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LAS) در دو سیستم تانک هوادهی با بستر ثابت (FBAT) و لجن فعال متداول (CAS) :

مقاله تعیین راندمان حذف آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LAS) در دو سیستم تانک هوادهی با بستر ثابت (FBAT) و لجن فعال متداول (CAS) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در آب و فاضلاب از صفحه ۴۹ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: تعیین راندمان حذف آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LAS) در دو سیستم تانک هوادهی با بستر ثابت (FBAT) و لجن فعال متداول (CAS)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LAS)
مقاله تانک هوادهی با بستر ثابت (FBAT)
مقاله لجن فعال رشد متداول (CAS)
مقاله سورفاکتانت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LAS) از دسته سورفاکتانت های آنیونی است که به میزان بسیار زیادی در کشورهای مختلف تولید شده و از طریق شبکه های فاضلابرو به محیط زیست راه پیدا می کند و در منابع آبهای سطحی مانند رودخانه ها مشکل ایجاد می کند. به این دلیل ضروری است که تصفیه خانه های فاضلاب حداکثر میزان این ترکیبات را از طریق بیولوژیکی حذف نمایند. در این تحقیق به منظور بررسی راندمان حذف LAS، چهار راکتور بیولوژیکی تصفیه فاضلاب به طور موازی به روش لجن فعال متداول و تانک هوادهی با بستر ثابت ساخته شد و در شرایط مشابه فاضلاب خانگی راهبری گردید. پارامترها بر اساس روش استاندارد اندازه گیری شد. روشهای آماری T-test وANOVA برای آنالیز داده ها مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که راندمان حذف LAS،COD و میزان هوای مصرفی در تانک هوادهی با بستر ثابت بیش از سیستم لجن فعال متداول است. در غلظت LAS ورودی برابر ۵ میلی گرم در لیتر، راندمان حذف LAS در دو سیستم مورد مطالعه ۹۶ و ۹۴ درصد به دست آمد. پساب خروجی هر دو سیستم بر اساس استاندارد محیط زیست، قابلیت تخلیه به آبهای سطحی (<1.5mg/L) و آبهای زیر زمینی (<0.5mg/L) را داشتند. سیستم لجن فعال متداول در غلظتهای بالاتر از ۵ میلی گرم در لیتر، راندمان لازم برای کاهش مقدار LAS در پساب خروجی به منظور تخلیه به محیط زیست را نداشت در صورتی که تانک هوادهی با بستر ثابت در غلظتهای بالاتر (۱۲ و ۲۰ میلی گرم) با راندمان ۹۷ درصد توانایی لازم برای کاهش مقدار LAS در پساب خروجی را دارا بود. بنابراین تانک هوادهی با بستر ثابت در شرایطی که غلظت LAS ورودی به سیستم بالاست، توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.