مقاله تاثیر زمان قطع آبیاری آخر دوره رشد بر سیلوپذیری چغندرقند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر زمان قطع آبیاری آخر دوره رشد بر سیلوپذیری چغندرقند دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر زمان قطع آبیاری آخر دوره رشد بر سیلوپذیری چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمان قطع آبیاری آخر دوره رشد بر سیلوپذیری چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر زمان قطع آبیاری آخر دوره رشد بر سیلوپذیری چغندرقند :

مقاله تاثیر زمان قطع آبیاری آخر دوره رشد بر سیلوپذیری چغندرقند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله چغندرقند از صفحه ۱۵۷ تا ۱۶۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر زمان قطع آبیاری آخر دوره رشد بر سیلوپذیری چغندرقند
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چغندرقند
مقاله سیلوپذیری
مقاله عملکرد
مقاله قطع آبیاری
مقاله کیفیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در زراعت چغندرقند،‏‏‏ آبیاری آخر فصل رشد در اکثر مناطق ازجمله کرمانشاه زودتر از معمول قطع می شود که همین امر سبب ایجاد تنش خشکی در گیاه می گردد. با توجه به این که در شهریور و مهر ماه افزایش عملکرد ریشه ادامه دارد، لذا ممکن است تنش در انتهای دوره رشد باعث کاهش وزن ریشه و کیفیت آن گردد. به منظور بررسی این موضوع، پژوهشی طی سال های ۸۳ و ۱۳۸۴ در کرمانشاه انجام شد. در این تحقیق تیمارهای قطع آبیاری از دهم شهریور تا بیستم مهر ماه در مقاطع ۱۰ روزه اعمال گردید. هم چنین وضعیت سیلوپذیری در کنار مزرعه به مدت ۱۰، ۲۰ و ۳۰ روز سیلو پس از برداشت بررسی شد. تیمارهای قطع آبیاری به کرت های اصلی و تیمارهای طول دوره سیلو به کرت های فرعی منتسب شدند. نتایج نشان داد که تیمار قطع آبیاری در دهم شهریور با ۴۲۴۱ تن کمترین عملکرد ریشه و تیمار قطع آبیاری در بیستم مهر ماه با ۵۰۹۶ تن در هکتار بالاترین عملکردریشه را داشت. روند تغییرات عملکردریشه نشان داد که هر چه آبیاری دیرتر قطع گردد عملکردریشه افزایش می یابد. تیمار ۳۰ روز نگه داری در سیلو (نگه داری چغندرقند در کنار مزرعه با پوشش بقایای اندام هوایی چغندرقند) در این آزمایش باعث کاهش وزن ریشه تا ۲۸۵ درصد گردید. روند تغییرات درصدقند در اثر اعمال تیمار قطع آبیاری و سیلو در کنار مزرعه چندان قابل ملاحظه نبود ولی تیمار قطع آبیاری در ۳۰ شهریور از بیشترین درصد قند برخوردار بود. با توجه به این که از نظر میزان قند در هکتار تفاوت معنی داری بین تیمارهای آبیاری وجود نداشت، لذا در مناطقی که محدودیت آب وجود دارد قطع آبیاری در دهه سوم شهریور ماه توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.