مقاله نقش کم آبیاری کنترل شده بر کمیت و کیفیت چغندرقند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش کم آبیاری کنترل شده بر کمیت و کیفیت چغندرقند دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش کم آبیاری کنترل شده بر کمیت و کیفیت چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش کم آبیاری کنترل شده بر کمیت و کیفیت چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش کم آبیاری کنترل شده بر کمیت و کیفیت چغندرقند :

مقاله نقش کم آبیاری کنترل شده بر کمیت و کیفیت چغندرقند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله چغندرقند از صفحه ۱۶۹ تا ۱۸۲ منتشر شده است.
نام: نقش کم آبیاری کنترل شده بر کمیت و کیفیت چغندرقند
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چغندرقند
مقاله کارآیی مصرف آب
مقاله کم آبیاری
مقاله مراحل رشد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پ‍‍ژوهش اثرات تیمارهای مختلف کم آبیاری بر چغندرقند در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال های ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ در دو منطقه بردسیر در استان کرمان و کرج در استان البرز بررسی شدند. مقدار آب موردنیاز گیاه در مقاطع دو روزه محاسبه و این مقدار در سه مرحله از رشد (توسعه، میان فصل و رسیدن) در دورهای متفاوت (دو روز، سه روز، چهار روز و پنج روز) به گیاه داده شد. سیستم آبیاری مورد استفاده آبیاری قطره ای – نواری (Tape) بود. پس از برداشت، صفات مهم مربوط به کمیت و کیفیت چغندرقند تعیین و تجزیه مرکب برای دو منطقه و دو سال انجام شد. به منظور تعیین رابطه حجم آب مصرفی به عنوان متغیر مستقل و صفات مورد نظر به عنوان متغیر وابسته، ضرایب همبستگی تعیین و تجزیه رگرسیون انجام شد. اثر تیمارها بر کلیه صفات به جز پتاسیم، سدیم و نیترو‍‍‍‍ژن مضره معنی دار شد (P<0.05). تیمارهای T9 (تنش آبی متوسط در مراحل توسعه و رسیدن تکنولوژیکی) و T10 (تنش آبی متوسط و شدید در مرحله رسیدن تکنولوژیکی)، از نظر عملکرد ریشه و شکر، کارآیی مصرف آب آبیاری بر اساس عملکردریشه و شکر، عیارقند و شاخص کیفی صنعتی برتر بوده و قابل توصیه می باشند. آب مصرفی در تیمارهای فوق به ترتیب در بردسیر ۶۸۴۰ و ۶۹۴۴ و در کرج ۷۷۵۸ و ۷۸۴۹ مترمکعب در هکتار بود که حدود ۷۷ درصد آب مصرف شده در تیمار T1 (شاهد) است. تیمارهای یاد شده در تجزیه مرکب مناطق نیز برتر بودند. نتایج نشان دادند که تنش در مرحله میان فصل نسبت به مراحل دیگر نقش بیشتری در کاهش عملکرد ریشه داشته است. هم چنین، تیمارهایی که در مراحل مختلف رشد محدودیت آبی نداشته و یا کم تر داشته اند (T1، T2 و T3)، دارای کمترین کارآیی مصرف آب آبیاری بوده و کمتر قابل توصیه اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.