مقاله بررسی همبستگی سطح هورمون رشد شبه انسولین IGF-1) 1) با شدت درگیری کبد در بیماران مبتلا به سیروز کبدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی همبستگی سطح هورمون رشد شبه انسولین IGF-1) 1) با شدت درگیری کبد در بیماران مبتلا به سیروز کبدی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی همبستگی سطح هورمون رشد شبه انسولین IGF-1) 1) با شدت درگیری کبد در بیماران مبتلا به سیروز کبدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همبستگی سطح هورمون رشد شبه انسولین IGF-1) 1) با شدت درگیری کبد در بیماران مبتلا به سیروز کبدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی همبستگی سطح هورمون رشد شبه انسولین IGF-1) 1) با شدت درگیری کبد در بیماران مبتلا به سیروز کبدی :

مقاله بررسی همبستگی سطح هورمون رشد شبه انسولین IGF-1) 1) با شدت درگیری کبد در بیماران مبتلا به سیروز کبدی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از صفحه ۳۱۵ تا ۳۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی همبستگی سطح هورمون رشد شبه انسولین IGF-1) 1) با شدت درگیری کبد در بیماران مبتلا به سیروز کبدی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله IGF-1
مقاله سیروز کبدی
مقاله MELD،Child- Pugh

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: (IGF-1) Insulin-like Growth Factor-1 نوعی پروتئین پلی پپتیدی است که %۹۰ در کبد ساخته می شود. سیروز کبدی وضعیتی همراه با کاهش IGF-1 است و با پیشرفت بیماری احتمالا سطح IGF-1 کاهش بیشتری می یابد هدف این مطالعه تعیین میزان همبستگی بین IGF-1 و شدت بیماری کبدی بر اساس معیارهای Child-Pugh و (Model for End Stage Liver Disease) MELD-Score بوده است.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی- مقطعی، تعداد ۱۰۰ بیمار مبتلا به سیروز کبدی که در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ به درمانگاه گوارش بیمارستان امام خمینی تهران مراجعه کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. برای بیماران آزمایشات IGF-1، شمارش سلول های خونی، آنزیم های کبدی، آلکالین فسفاتاز، آلبومین سرم، کراتینین خون و بیلی روبین توتال و مستقیم سرم انجام شد. همچنین سونوگرافی کبد و طحال و آندوسکوپی برای واریس، آسیت و آنسفالوپاتی انجام گردید. سپس بر اساس معیارهای Child-Pughو MELD شدت آسیب کبدی و همبستگی IGF-1 با معیارهای Child- Pugh و MELD مشخص گردید.
یافته ها: میانگین سنی شرکت کنندگان در این مطالعه ۱۵±۴۴۴ سال و میانگین IGF-1 برابر با ۹۱۵۱± ۹۲۹۵ نانوگرم در دسی لیتر بود. ۱۴ بیمار (۱۴%) دارای IGF-1 در حد طبیعی و ۸۶ بیمار (۸۶%) دارای IGF-1 غیرطبیعی بودند. در تمام بیماران ضریب همبستگی میان IGF-1 و MELD برابر با (p=0.001) – 0.317 و ضریب همبستگی میان IGF-1 و Child- Pugh برابر با (p<0.001) – 0.478 بوده است.
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که IGF-1 یک شاخص برای نشان دادن شدت بیماری سیروز کبدی است و می توان از این شاخص برای تعیین شدت بیماری در بیمارانی که امکان نمونه برداری وجود ندارد، استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.