مقاله رضایت پزشکان خانواده از عوامل موثر بر پویاسازی طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی در دانشگاه های علوم پزشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رضایت پزشکان خانواده از عوامل موثر بر پویاسازی طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی در دانشگاه های علوم پزشکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رضایت پزشکان خانواده از عوامل موثر بر پویاسازی طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی در دانشگاه های علوم پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رضایت پزشکان خانواده از عوامل موثر بر پویاسازی طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی در دانشگاه های علوم پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رضایت پزشکان خانواده از عوامل موثر بر پویاسازی طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی در دانشگاه های علوم پزشکی :

مقاله رضایت پزشکان خانواده از عوامل موثر بر پویاسازی طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی در دانشگاه های علوم پزشکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۴۸ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: رضایت پزشکان خانواده از عوامل موثر بر پویاسازی طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی در دانشگاه های علوم پزشکی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیمه
مقاله پزشکان خانواده
مقاله رضایت شغلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: پزشک خانواده به عنوان سرپرست گروه سلامت مسوول بکارگیری و استفاده بهینه از کلیه امکانات برای تامین، حفظ و ارتقای تندرستی جمعیت تحت پوشش خود است. رضایت پزشکان خانواده می تواند در بهره وری منابع، کمیت و کیفیت خدمات موثر باشد.
هدف: تعیین میزان رضایت پزشکان خانواده از عوامل موثر بر پویاسازی طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی در دانشگاه های علوم پزشکی استان های شمالی ایران در سال ۱۳۷۸
مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی-تحلیلی به صورت مقطعی در سال ۱۳۸۷ انجام شد. محیط پژوهش مناطق روستایی و شهرهای کمتر از ۲۰۰۰۰ نفر زیر پوشش دانشگاه های علوم پزشکی گلستان، مازندران، بابل و گیلان بوده است. برای نمونه گیری ابتدا %۲۰ مراکز مجری طرح پزشک خانواده هر دانشگاه به روش تصادفی منظم (مجموعا ۱۰۷ مرکز از کل ۵۲۱ مرکز) انتخاب شدند و بعد در هر مرکز کلیه پزشکان در دسترس که حداقل ۶ ماه سابقه کار داشتند (کلا ۱۶۶ نفر) با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته مورد بررسی قرار گرفتند. داده ها با آزمون های Kendall’s, Fisher’s Exact ,chi-square در نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج: از کل ۱۶۶ پزشک خانواده، ۹۲ نفر (%۵۵۴) مرد، ۱۳۲ نفر(%۷۹۵) متاهل و میانگین سنی آنها ۴۹۵±۳۱۵ ساله بوده که بیشترین افراد (%۶۵) در گروه سنی ۳۱-۴۰ سال قرار داشتند. میانگین جمعیت تحت پوشش پزشکان خانواده ۱۳۳۸±۴۲۸۵ نفر و میانگین سابقه خدمت پزشکان ۹۷۹±۳۲ ماه بوده که ۶۸ نفرشان(%۴۱) حداقل یک بار محل خدمت خود را تغییر داده بودند. میزان رضایت پزشکان خانواده از کارکرد واحدهای ستادی مرکز بهداشت شهرستان مربوط و مجموعه کارکرد پزشکان متخصص سطح ۲ نسبت به پذیرش و پشتیبانی فنی بیماران ارجاع داده شده پایین و در دانشگاه های مورد مطالعه تفاوت معنی دار داشت. رضایت پزشکان خانواده از میزان همکاری، دانش و مهارت اعضای گروه سلامت بالا، ولی از پذیرش و همکاری دارندگان دفترچه بیمه روستایی در اجرای اصول و مقررات مربوطه پایین بوده است.
نتیجه گیری: به طور کلی رضایت پزشک خانواده از کارکرد مرکز بهداشت شهرستان و متخصصان طرف قرارداد سطح ۲ و دارندگان دفترچه بیمه روستایی کم و از اعضای گروه سلامت زیاد بوده است. پس، مسوولان مرکز بهداشت شهرستان ها باید نسبت به اصلاح برنامه ها و تقویت هماهنگی سطح اول و دوم نظام شبکه در جهت تامین نیازمندی های سطح اول توجه و اقدام نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.