مقاله شیوع اختلال تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین در کودکان و نوجوانان چاق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع اختلال تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین در کودکان و نوجوانان چاق دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع اختلال تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین در کودکان و نوجوانان چاق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع اختلال تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین در کودکان و نوجوانان چاق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع اختلال تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین در کودکان و نوجوانان چاق :

مقاله شیوع اختلال تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین در کودکان و نوجوانان چاق که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۶۴ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: شیوع اختلال تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین در کودکان و نوجوانان چاق
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چاقی
مقاله دیابت شیرین
مقاله کودکان
مقاله مقاومت به انسولین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: شیوع چاقی در کودکان و نوجوانان روبه افزایش بوده و در دهه های گذشته منجر به افزایش شیوع دیابت تیپ دو در این گروه سنی شده است.
هدف: تعیین اختلال تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین در کودکان و نوجوانان چاق.
مواد و روش ها: از فروردین سال ۱۳۸۶ لغایت اسفند۱۳۸۷ ، ۱۱۰ کودک و نوجوان مراجعه کننده به درمانگاه غدد مرکز پزشکی کودکان تبریز با شکایت چاقی در صورت نمایه توده بدنی بیش از صدک ۹۵ برحسب سن و جنس خود وارد مطالعه شدند. آزمون تحمل گلوکز خوراکی با خوردن ۷۵ gr/kg گلوکز انجام شد. میزان سرمی گلوکز به روش گلوکز اکسیداز و انسولین با روش رادیوایمونو اسی در دقیقه صفر، ۳۰، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ اندازه گیری شد. مقاومت به انسولین با اندکس HOMA تخمین زده شد.
نتایج: از ۱۱۰ کودک و نوجوان چاق شیوع اختلال تحمل گلوکز %۹۱ و شیوع مقاومت به انسولین %۲۸۲ بود. در هیچ یک از موارد دیابت تیپ ۲ دیده نشد. مبتلایان به اختلال تحمل گلوکز در گلوکز (P=0.003) و انسولین در دقیقه (p<0.001) 120 تفاوت آماری معنی دار با افراد بدون اختلال تحمل گلوکز داشتند. میزان مقاومت به انسولین در مبتلایان به اختلال تحمل گلوکز هم بیشتر و تفاوت آماری آن هم معنی دار(p=0.03) بود.
نتیجه گیری: چاقی در کودکان و نوجوانان با افزایش خطر اختلال تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین همراه است و برخلاف اندازه گیری گلوکز ناشتا، آزمون تحمل گلوکز خوراکی در پیش بینی اختلال تحمل گلوکز کمک کننده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.