تحلیل الگویی ذایقه فراغتی و تمایل به گردشگری روستاییان شهرستان چرداول با تاکید بر نظریه بوردیو (موردی: شاغلان روستاهای شهرستان چرداول)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل الگویی ذایقه فراغتی و تمایل به گردشگری روستاییان شهرستان چرداول با تاکید بر نظریه بوردیو (موردی: شاغلان روستاهای شهرستان چرداول) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل الگویی ذایقه فراغتی و تمایل به گردشگری روستاییان شهرستان چرداول با تاکید بر نظریه بوردیو (موردی: شاغلان روستاهای شهرستان چرداول)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل الگویی ذایقه فراغتی و تمایل به گردشگری روستاییان شهرستان چرداول با تاکید بر نظریه بوردیو (موردی: شاغلان روستاهای شهرستان چرداول)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل الگویی ذایقه فراغتی و تمایل به گردشگری روستاییان شهرستان چرداول با تاکید بر نظریه بوردیو (موردی: شاغلان روستاهای شهرستان چرداول) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر عوامل اجتماعی (شغل و درآمد) بر ذایقه فراغتی و تمایل به گردشگری روستاییان شهرستان چرداول و با بهره گیری از نظریه بوردیو انجام شده ست. این مطالعه از نوع پیمایشی است و برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. برای تعیین روایی آن از روایی صوری براساس نظرات کارشناسان و اساتید حوزه جامعه شناسی و گردشگری در دانشگاه غیرانتفاعی باختر ایلام و دانشگاه ایلام بهره گرفته شد. برای سنجش پایایی نیز، از آلفای کرونباخ استفاده گردید، آلفای کرونباخ پرسشنامه مورد استفاده ۰ ۸۴۹ به دست آمد. جامعه آماری شامل کلیه سرپرستان خانوار در روستاهای شهرستان چرداول می باشد (N=7487). برای محاسبه حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شد و با استفاده از نمونه گیری طبقه ای تصادفی و با انتساب متناسب تعداد ۱۹۱ خانوار از ۲۲ روستا انتخاب شدند. نتایج تحلیل مقایسه ای بین سه گروه روستاییان دارای مشاغل اداری، خدماتی و کشاورزی نشان داد که تفاوت معنی داری بین گروه های شغلی و درآمدی از نظر تمایل به گردشگری در شهرستان مذکور وجود دارد. گروه مشاغل کشاورزی به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی آنها تمایل کمتری به گردشگری دارند. همچنین نتایج نشان داد که گروه های شغلی-درآمدی مذکور به دلیل تفاوت در دسترسی به انواع سرمایه اقتصادی و اجتماعی دارای ذایقه فراغتی متفاوتی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.