تاثیر عوامل طراحی محیطی مرکز آموزش فنی و حرفه ای نوجوانان بد سرپرست بر افزایش کارایی شغلی از دیدگاه دو گروه زن و مرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عوامل طراحی محیطی مرکز آموزش فنی و حرفه ای نوجوانان بد سرپرست بر افزایش کارایی شغلی از دیدگاه دو گروه زن و مرد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عوامل طراحی محیطی مرکز آموزش فنی و حرفه ای نوجوانان بد سرپرست بر افزایش کارایی شغلی از دیدگاه دو گروه زن و مرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عوامل طراحی محیطی مرکز آموزش فنی و حرفه ای نوجوانان بد سرپرست بر افزایش کارایی شغلی از دیدگاه دو گروه زن و مرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عوامل طراحی محیطی مرکز آموزش فنی و حرفه ای نوجوانان بد سرپرست بر افزایش کارایی شغلی از دیدگاه دو گروه زن و مرد :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

مطالعات مختلف گویای همبستگی قوی میان آموزش و بهره وری است، از جمله آموزش های ویژه در تربیت نیروی انسانی آموزش های فنی و حرفه ای می باشد که نقش مهمی در تشکیل سرمایه انسانی از طریق تربیت نیروهای ماهر مورد نیاز بازار کار ایفا می کنند که نه تنها عهده دار تربیت نیروی کار می باشند، بلکه از طریق بستر سازی خود اشتغالی، به حل مشکل بیکاری نیز کمک شایانی می نمایند.با توجه به جوان بودن جمعیت ایران و در نتیجه وجود ناهنجاری هایی از قبیل مشکلات اقتصادی، فقر فرهنگی، وجود بیماری های روانی و اعتیاد والدین، طلاق، مرگ یک یا دو والد و بسیاری عوامل دیگر با پدیده کودکان و نوجوانان بد سرپرست مواجه می باشیم. هدف تحقیق حاضر بررسی عوامل تعاملاتی مرکز آموزشی در افزایش کارایی افراد از دیدگاه دو گروه زن و مرد می باشد. روش جمع آوری اطلاعات عوامل معماری و افزایش کارایی شغلی به صورت کتابخانه ای از کتب و مقالات معتبر استخراج گردیده است. سپس به صورت کمی از دو ابزار پرسشنامه (معماری و بازده شغلی) استفاده گردیده است و در نهایت به وسیله نرم افزار آماری SPSS اطلاعات آنالیز شده است. نتایج حاصل نشان می دهد آموزش های عملی و حرفه ای، عملکرد مربیان، ایجاد فضاهای عمومی و اجتماعی و همچنین ایجاد کارگاه های روباز بیشترین ارتباط با بازده شغلی آینده حرفه آموزان بد سرپرست را دارا هستند. که با به کارگیری این عوامل در طراحی، می توان بستر مناسبی برای سوق دهی افراد به سمت هدف پژوهش (افزایش کارایی شغلی) فراهم کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.