بررسی عصاره میوه درخت بلوط بعنوان بازدارنده خوردگی سبز برای سیستم های خنک کننده صنعتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عصاره میوه درخت بلوط بعنوان بازدارنده خوردگی سبز برای سیستم های خنک کننده صنعتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عصاره میوه درخت بلوط بعنوان بازدارنده خوردگی سبز برای سیستم های خنک کننده صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عصاره میوه درخت بلوط بعنوان بازدارنده خوردگی سبز برای سیستم های خنک کننده صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عصاره میوه درخت بلوط بعنوان بازدارنده خوردگی سبز برای سیستم های خنک کننده صنعتی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

برای جلوگیری از خوردگی سیستم های خنک کننده، معمولا از بازدارنده های آلی استفاده می کنند. این بازدارنده ها بعد از تزریق، در پسماند آب خنک کنندهمی مانند و مشکلات زیست محیطی فراوانی را ایجاد می کنند. برای حذف اثرات ناخواسته این مواد آلی، عصاره برخی گیاهان بعنوان یک راهکار برای مقابله بااین مشکل استفاده می شود. در این پژوهش، ابتدا عصاره یکی از فرآوردههای درخت بلوط به نام مازو به روش ماسراسیون بدست آمد. سپس برای مطالعه اثر محافظت کنندگی این عصاره در سیستم های خنک کنندهای که از فولاد ساده کربنی ساخته می شوند، از آزمون های پولاریزاسیون تافل و طیف نگاری امپدانس الکتروشیمیایی، و برای بررسی سطح فولاد در حضور این بازدارنده گیاهی، از میکروسکوپ نوری استفاده شد. نتایج آزمون پولاریزاسیون تافل و امپدانس، نشان داد که این عصاره میتواند بعنوان بازدارنده سبز جدید برای جلوگیری از خوردگی فولاد ساده کربنی در سیستم خنک کننده بکار رود. بررسی سطح فولاد توسط میکروسکوپ نوری نیز اثر محافظت کنندگی عصاره مازو را تایید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.