بررسی سینتیک پخت گوگردی کایوچوی طبیعی با تغییر میزان شتاب دهنده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سینتیک پخت گوگردی کایوچوی طبیعی با تغییر میزان شتاب دهنده دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سینتیک پخت گوگردی کایوچوی طبیعی با تغییر میزان شتاب دهنده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سینتیک پخت گوگردی کایوچوی طبیعی با تغییر میزان شتاب دهنده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سینتیک پخت گوگردی کایوچوی طبیعی با تغییر میزان شتاب دهنده :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه یک مدل سیتیکی با مراحل اولیه، پخت و بعد از پخت به منظور شبیه سازی واکنش پخت برمبنای ویژگیهای پخت سیستم NR S CBS انتخاب شده است. منحنی های پخت نشان دهنده دانسیته کراسلینک به عنوان تابعی از زمان پخت برای آمیزه های NR با استفاده از تست ریومتر تهیه شده اند. منحنی های پخت بصورت غیر خطی منطبق شده و پارامترهای تجربی حاصل شده اند. با افزایش غلظت عامل گوگرد دهنده فعال ( 0A )، فعالیت تشکیل اتصالات افزایش یافته ( ۲K ) در حالیکه فعالیت تخریب اتصالات ( ۶K ) کاهش یافته و این به دلیل کوتاه شدن زنجیر گوگردی می باشد و منجر به بهبود پایداری حرارتی آمیزه NR در دماهای بالا می باشد. افزایش میزان شتاب دهنده همچنین رقابت بین واکنش تشکیل اتصالات و واکنش تشکیل محصولات جانبی غیرضروری با افزایش راندمان گوگرد افزایش می دهد. انرژی اکتیواسیون واکنش (۲E و ۶E) که از ۲K و ۶K در معادله آرنیوس محاسبه شده اند نشان می دهد که ۶E بیشتر از ۲E می باشد. افزایش مقدار شتاب دهنده موجب کاهش ۲E و افزایش ۶E شده که پدیده بهبود آنتی ریورژن (ضد برگشتی) را توضیح می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.