مطالعه بر همکنش نانوذرات نقره با کربوهیدرات: کرونای کربوهیدرات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه بر همکنش نانوذرات نقره با کربوهیدرات: کرونای کربوهیدرات دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه بر همکنش نانوذرات نقره با کربوهیدرات: کرونای کربوهیدرات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه بر همکنش نانوذرات نقره با کربوهیدرات: کرونای کربوهیدرات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه بر همکنش نانوذرات نقره با کربوهیدرات: کرونای کربوهیدرات :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

رشد روزافزون استفاده از نانوذرات نقره (NPs – Ag (منجر به افزایش احتمال قرارگیری بشر در معرض این مواد شده است .با این وجود، هنوز اطلاعات کاملی در زمینه مکانیسم جذب سلولی، برهمکنش و سمیت آن وجود ندارد. بنابراین، درک واکنش متقابل NPs-Ag با سیستمهای زیستی، کلیدی برای توسعه برنامههای ایمنی و کاربردی میشود در سالهای اخیر، مطالعات گسترده ای در زمینه اتصال زیست-مولکولها به نانوذرات به عمل آمده و مشخص شده که پروتیینها با احاطه این ذرات، لایه ای بهنام کرونا بر روی آنها ایجاد می کنند از لحاظ تیوری، علاوه بر پروتیین ها، چربی ها و کربوهیدرات ها نیز به عنوان سایر زیست-مولکولها قادر به اتصال به سطح نانو مواد می باشند همچنین اهمیت کربوهیدرات در پیام رسانی سلولی و در تنظیم فرآیندهای سلولی فرایندی تایید و پذیرفته شده است با این حال، تاکنون اطلاعاتی در مورد نحوه برهمکنشNPs -Ag و کربوهیدراتها وجود ندارد .هدف این پژوهش مطالعه چگونگی برهمکنش NPs – Ag با کربوهیدراتها، بررسی شکل و ساختار کرونای کربوهیدرات و همچنین تاثیر NPs – Ag در ویژگی کربوهیدرات ها و و مطالعه تغییرات ایجاد شده در خصوصیات آنها میباشد NPs – Ag در سایز های ۲۵-۱۰ و ۱۰۰-۸۵ نانومتر با استفاده از روش احیای شیمیایی محلول آبی نیترات نقره سنتز و تعیین ساختار شد از گلوکز و فروکتوز به عنوان نمایندگان منوساکاریدها برای مطالعه اولیه کرونای کربوهیدراتی استفاده شد آزمایشهای متفاوتی به روش Design Experimental با توجه به متغیرهای مختلفی از جمله، زمان، دما و نسبت کربوهیدرات نانو ذره انجام و سپس تغییرات منوساکاریدها بوسیله HPLC ارزیابی شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.