کاربرد نانوفناوری در تشخیص عوامل بیماریزای غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد نانوفناوری در تشخیص عوامل بیماریزای غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد نانوفناوری در تشخیص عوامل بیماریزای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد نانوفناوری در تشخیص عوامل بیماریزای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد نانوفناوری در تشخیص عوامل بیماریزای غذایی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

نانوتکنولوژی یکی از مهمترین اهداف جدید علم و تکنولوژی میباشد. موضوع امنیت غذایی در صنایع غذایی بسیارحایز اهمیت است. یکی از کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، توسعه ی نانوبیوحسگرها در شناسایی آلودگی های بیماریزای غذایی است. تکنیکهای سنتی رایج در مقایسه با فناوری های نوین بدلیل حساسیت کمتر، هزینه، صرف زمان، نیاز به شرایط آزمایشگاهی و کارشناس خبره، بیشتر در آزمایشگاهها استفاده می شوند لذا جهت شناشایی برخی از عوامل آلوده کننده غذایی با دوز بسیار پایین آلوده کننده و یا کاربرد میدانی بیوسنسور مانند مراکز پخش مواد غذایی، رویکرد به سمت روشهای تشخیص بسیار حساس با استفاده از فناوری های نوین است. در این مطالعه به روشهای تشخیصی جدید با استفاده از نانوفناوری پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.