طراحی مرکز دیدار و گفتمان شهری با تاکید بر باززنده سازی هویت جمعی به منظور پایداری اجتماعی (نمونه: محله شهر کرمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی مرکز دیدار و گفتمان شهری با تاکید بر باززنده سازی هویت جمعی به منظور پایداری اجتماعی (نمونه: محله شهر کرمان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی مرکز دیدار و گفتمان شهری با تاکید بر باززنده سازی هویت جمعی به منظور پایداری اجتماعی (نمونه: محله شهر کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی مرکز دیدار و گفتمان شهری با تاکید بر باززنده سازی هویت جمعی به منظور پایداری اجتماعی (نمونه: محله شهر کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی مرکز دیدار و گفتمان شهری با تاکید بر باززنده سازی هویت جمعی به منظور پایداری اجتماعی (نمونه: محله شهر کرمان) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

رشد روزافزون ابعاد شهرنشینی و توسعه شکل گیری شهرها در دهه اخیر، موجب بوجود آمدن معضلاتی از جمله ناهنجاری های اجتماعی، کم رنگ شدن هویت محله و هویت جمعی (اجتماعی)، کاهش حس تعلق به مکان، غریبگی اجتماعی و در مجموع باعث افزایش انزوا و گوشه گیری اجتماعی خواهد شد. محلات شهری به عنوان بستری مهم جهت ارایه فضای شهری نقش مهمی را در نمود هویت جمعی ایفا می نمایند. ترکیب عملکردها و فعالیت ها بر ایجاد وحدت فضایی، وجود نشانه ها و عرصه های مختلف نیمه خصوصی، نیمه عمومی و عمومی به عنوان بستر اصلی در تعاملات نیز از ویژگی های محله محسوب می شود. در این راستا وجود فضای شهیری جهت برقراری ارتباط جمعی و دیدار و گفتمان افراد کمک شایانی به بازیابی هویت جمعی نماید. لذا رعایت اصول طراحی تاحد زیادی در شکل گیری تعاملات اجتماعی تاثیرگذار بوده و مولفه اصلی هویت جمعی را که روابط اجتماعی است را به نمایش می گذارد. در این پژوهش سعی بر آن است تا با بررسی اصول طراحی مراکز محله ای به ایجاد فضایی جهت دیدار و گفتمان در فضای شهری که ردر نهایت به ایجاد و حفظ تعاملات اجتماعی نایل خواهد آمد، دست یافت. روش این پژوهش روشی توصیفی با تکیه بر مطالعات اسنادی و کتابخانه ای و برداشت های عینی و میدانی می باشند که می تواند مورد استفاده طراحان شهری باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.