طراحی پارامتریک ساختاری پنل های هوشمند در سیستم ((BIM)) و با کمک نرم افزارهای ((Dynamo revit)) و ((Revit Architecture))


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی پارامتریک ساختاری پنل های هوشمند در سیستم ((BIM)) و با کمک نرم افزارهای ((Dynamo revit)) و ((Revit Architecture)) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی پارامتریک ساختاری پنل های هوشمند در سیستم ((BIM)) و با کمک نرم افزارهای ((Dynamo revit)) و ((Revit Architecture))  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی پارامتریک ساختاری پنل های هوشمند در سیستم ((BIM)) و با کمک نرم افزارهای ((Dynamo revit)) و ((Revit Architecture))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی پارامتریک ساختاری پنل های هوشمند در سیستم ((BIM)) و با کمک نرم افزارهای ((Dynamo revit)) و ((Revit Architecture)) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

پوسته های هوشمندی که (حساس به نور خورشید) در سطحخارجی ساختمان قرار می گیرند تا مناسب ترین رفتار را در مقابلجذب انرژی و عبور یا عدم عبور نور از خود نشان دهند ، به یکی ازشاخصه های طراسی همساز با اقلیم تبدیل شده اند. این پوسته ها ازاجزاء ریزتری به نام مدول تشکیل شده اند که نیاز به طراحیهندسی دقیق و اصولی، بررسی نحوه قرارگیری، تکنولوژی ساخت،مراحل طراحی، مراحل نصب، بررسی رفتار آنها پس از نصب وروش های تعمیر و نگهداری آنها و… دارند. با روش های طراحی سنتیدر نظر گرفتن تمامی پارامترهای ذکر شده به دلیل عدم امکانبررسی برهم کنش آنها نسبت به یکدیگر پیچیدگی های فراوانی بههمراه دارد. روش طراحی ((بی آی ام)) یا مدلسازی اطلاعاتیساختمان به دلیل یکپارچگی در طراحی و ارایه یک مدل مجازیکنترل شده و همه جانبه امکان کنترل پیچیدگی ها و بررسی اکثرپارامترهای فیزیکی را فراهم می کند. هدف از این مقاله بررسیمیزان کنترل سیستم بی ای ام بر پیچیدگی های طراحی است. دربخش اول مقاله با روش تحلیلی _توصیفی به بیان مبانی نظریطراحی پرداخته خواهد شد و در بخش دوم با راهبرد شبیه سازیرایانه ای و نرم افزارهای ((رویت)) و ((داینامو)) به طراحی ((پنلهای هوشمند)) پرداخته خواهد شد. این مقاله به این نتیجه خواهدرسید که طراحی در سیستم بی آی ام به دلیل ارایه یک مدلفیزیکی دقیق ضریب خطا را به میزان زیادی کاهش خواهد داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.