مقاله مقایسه تاثیر سه نوع تراش بر میزان مقاومت به شکست بریج های FRC خلفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر سه نوع تراش بر میزان مقاومت به شکست بریج های FRC خلفی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر سه نوع تراش بر میزان مقاومت به شکست بریج های FRC خلفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر سه نوع تراش بر میزان مقاومت به شکست بریج های FRC خلفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر سه نوع تراش بر میزان مقاومت به شکست بریج های FRC خلفی :

مقاله مقایسه تاثیر سه نوع تراش بر میزان مقاومت به شکست بریج های FRC خلفی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۲۴ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر سه نوع تراش بر میزان مقاومت به شکست بریج های FRC خلفی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بریج کامپوزیتی تقویت شده با فایبر
مقاله اینله بریج خلفی
مقاله فریم ورک
مقاله طراحی تراش
مقاله مقاومت به شکست

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: استفاده از رزین کامپوزیت های تقویت شده با فایبر در سالهای اخیر گسترش یافته و همچنین تنوع زیادی در میزان تراش و روش ساخت فریم ورک آنها وجود دارد. این تحقیق به منظور مقایسه تاثیر سه روش استفاده از پستهای پیش ساخته تقویت شده با فایبر در طراحی فریم ورک اینله بریجهای FRC خلفی طراحی شد و مقاومت به شکست این طرح فریم ورک با دو طرح متداول اینله بریجهای داخل تاجی ساخته شده به صورت invitro و با روش directمورد مقایسه قرار گرفت.
مواد و روش ها: تحقیق به صورت Experimental انجام گردید و در آن از ۶۰ دندان سالم و تازه کشیده شده انسان برای ساخت سه گروه ده تایی اینله بریج سه واحدی خلفی با مدل کلینیکی جایگزینی پرمولر دوم مندیبل استفاده شد. گروه A با استفاده از نوار FRC و تراش box-shaped گروه B با استفاده از نوار FRC و تراش tub-shaped و گروه C با استفاده از پست های پیش ساخته FRC و با تراش Groove آماده شد پس از ساختPDL مصنوعی، دندانهای پایه با استفاده از دستگاه سرویر در آکریل خود پخت(PMMA) و با فاصله ۷ میلیمتر مانت شدند و بریج FRC جایگزین پرمولر دوم بصورت مستقیم ساخته شد. پس از آن نمونه ها در دستگاه Universal Testing Machine (Instron 1195) و با سرعت ۱mm/minتحت نیروی عمودی قرار گرفتند. منحنی اعمال نیرو تا شکست اولیه نمونه ها و همچنین محل شکستگی در هر نمونه ثبت شد و سپس داده ها از طریق آزمون ANOVA مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: میزان مقاومت به شکست در گروههای B, A به ترتیب ۱۰۱ N±۵۱۲ و در گروه ۱۳۶ N, C±۵۸۴ گزارش شد. با استفاده از تست آماری kruskal-valis و اختلاف معناداری بین سه گروه مشاهده نشد(P<0.7) . شکستگی به صورت ترک و شکاف و در ونیر کامپوزیتی مشاهده شد و فریم ورک در همه نمونه ها سالم و بدون تخریب باقی ماند.
نتیجه گیری: میزان مقاومت به شکست در هر سه گروه نوع تراش مشابه است و با توجه به کاهش قابل توجه میزان تراش دندان های پایه در فریم ورک طراحی شده در گروه C احتمالا می توان این روش جدید را یک روش رضایت بخش برای جایگزینی یک دندان خلفی کوچک با حداقل تراش تلقی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.