مقاله بررسی تاثیر فریم ورک Straight با Curve دار بر توزیع تنش بریج های تمام سرامیک به روش Finite Element


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فریم ورک Straight با Curve دار بر توزیع تنش بریج های تمام سرامیک به روش Finite Element دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فریم ورک Straight با Curve دار بر توزیع تنش بریج های تمام سرامیک به روش Finite Element  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فریم ورک Straight با Curve دار بر توزیع تنش بریج های تمام سرامیک به روش Finite Element،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فریم ورک Straight با Curve دار بر توزیع تنش بریج های تمام سرامیک به روش Finite Element :

مقاله بررسی تاثیر فریم ورک Straight با Curve دار بر توزیع تنش بریج های تمام سرامیک به روش Finite Element که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۳۲ تا ۳۷ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر فریم ورک Straight با Curve دار بر توزیع تنش بریج های تمام سرامیک به روش Finite Element
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توزیع تنش
مقاله بریج سرامیکی
مقاله فریم ورک Straight و Curve دار
مقاله آنالیز اجزا محدود سه بعدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به اهمیت طراحی فریم ورک در توزیع تنش و احتمال ایجاد ترک های اولیه در ناحیه کانکتورها، و بمنظور مقایسه تاثیر دو طرح فریم ورک Straight و Curveدار، این تحقیق به روش Finite Element انجام گرفت.
مواد و روش ها: تحقیق به روش تجربی انجام گرفت. مدل آزمایشگاهی، ساخته شده و توسط لابراتوار به صورت دیجیتالی توسط دستگاه CMM، اسکن شده و ابر نقطه از ژئومتری قطعه ایجاد گردید. ابرنقطه توسط نرم افزار Catia تبدیل به مدل سه بعدی Solid شد، مدل فوق توسط نرم افزار Abaqus جهت آنالیز اجزا محدود به روش Meshing به تعداد بسیار زیاد المان کوچک تقسیم گردید. پس از آن با تعریف Boundary Condition، قطعه آماده تحلیل گردید. بررسی توزیع تنش در بریج و خصوصا با تاکید در ناحیه کانکتورها انجام گرفت. خواص مکانیکی قطعه زیرکونیوم به صورت جدولی به نرم افزار وارد شد. سه مدل بارگذاری عمودی برای هر قطعه در نواحی سنترال و دیستال فوسا اعمال شد و جداگانه تحلیل گردید.
یافته ها: تنش در ناحیه کانکتورها در مدل Curve دار بیشتر از مدل Straight بود. در نتیجه توزیع تنش در ناحیه کانکتورها در مدل Straight مطلوبتر بود .
نتیجه گیری: به نظر می رسد که مدل Straight توزیع تنش مطلوبتری را نسبت به مدل Curve دار نشان داد، که البته باید توجه داشت این نتایج در محیط F.E بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.