مقاله بررسی تاثیر زمان دم بر میزان فلوراید آزاد شده از چای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر زمان دم بر میزان فلوراید آزاد شده از چای دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر زمان دم بر میزان فلوراید آزاد شده از چای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر زمان دم بر میزان فلوراید آزاد شده از چای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر زمان دم بر میزان فلوراید آزاد شده از چای :

مقاله بررسی تاثیر زمان دم بر میزان فلوراید آزاد شده از چای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۶۳ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر زمان دم بر میزان فلوراید آزاد شده از چای
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چای
مقاله زمان دم
مقاله فلوراید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: از آنجا که مقادیر بالای فلوراید می تواند باعث فلوروزیس و استئوآرترایتیس شود و با توجه به مصرف بالای چای در ایران و مقادیر قابل توجه فلوراید در چای و با توجه به عدم اطلاع از تاثیر زمان دم چای بر میزان فلوراید آزاد شده از چای، در این تحقیق هدف تعیین تاثیر زمان دم بر میزان فلوراید آزاد شده از چای در سال۱۳۸۶-۸۷ در آزمایشگاه شیمی دانشکده داروسازی دانشگاه تهران بود.
مواد و روش ها: تحقیق با طراحى تجربى بر روى دو نوع چای عقاب و دو غزال که به ترتیب پرمصرف ترین چای داخلی و خارجی در ایران در سال ۱۳۸۶ بودند انجام شد و از هر نوع چای، سه بسته از مناطق مختلف شهر تهران خریداری شد. برای هر نوع چای شش نمونه، در شش زمان۳ ، ۵، ۱۵، ۳۰، ۶۰، ۱۲۰ دقیقه دم شد. در هر بار دم، یک گرم چای خشک به ۱۰۰ میلی لیتر آب مقطر در حال جوش در داخل قوری تفلون اضافه شد و قوری ها جهت دم کردن چای، در انکوباتور با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده شدند و پس از گذشت زمانهای مورد نظر، ۱۰ میلی لیتر عصاره چای برداشته و پس از صاف کردن عصاره با نسبت یک به یک به آن بافر TISAB II اضافه کرده و سپس غلظت یون فلوراید به روش پتانسیومتری اندازه گیری شد. میزان فلوراید چای در هر زمان دم و به تفکیک نوع چای با آمار T-Test در هر مقطع و بین دو چای در زمانهای پیگیری با آزمون ANOVA مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: تحقیق بر روی ۷۲ نمونه چای انجام شد. میانگین فلوراید چای دو غزال۰۰۴ ±۰۷۷ و میانگین فلوراید چای عقاب ۰۱۱ ppm ±۲۶ بود،در کلیه زمانها این تفاوت از لحاظ آماری معنی دار بود.
(P<0.001). مقدار فلوراید آزاد شده از هر دو نوع چای عقاب و دو غزال، با افزایش زمان دم، افزایش یافت (p<0.001)، به طوریکه در چای عقاب میزان فلوراید آزاد شده در زمان ۳ دقیقه ۰۰۹ ppm ±۲۲ بود که در زمان ۱۲۰ دقیقه به ۰۰۷ ±۲۹ افزایش یافت و در چای دو غزال میزان فلوراید آزاد شده در زمان ۳ دقیقه۰۰۷ ±۰۵۹ بود که در زمان ۱۲۰ دقیقه به ۰۰۲ ppm±۰۸۸ افزایش یافت.
نتیجه گیری: با افزایش زمان دم، میزان فلوراید آزاد شده از چای افزایش می یابد. بهترین زمان برای دم کردن چای حدود ۵ دقیقه می باشد. مقایسه دو نوع چای عقاب و دو غزال بیانگر وجود میزان فلوراید بیشتر، در چای عقاب می باشد، زمان پیشنهاد شده برای دم چای که از طرف شرکت تولید کننده چای، برای چای دو غزال ۵ دقیقه و زمان مناسبی است. در حالیکه زمان توصیه شده برای چای عقاب حدود ۱۵ دقیقه می باشد که بنا به نتایج این تحقیق می تواند منجر به ورود مقادیر قابل توجهی فلوراید به بدن شود، لذا این زمان زمان چندان مناسبی برای دم چای به نظر نمی آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.