مقاله نقش لندفرم ها در فرسایش پذیری (مطالعه موردی حوضه حسنجون)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش لندفرم ها در فرسایش پذیری (مطالعه موردی حوضه حسنجون) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش لندفرم ها در فرسایش پذیری (مطالعه موردی حوضه حسنجون)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش لندفرم ها در فرسایش پذیری (مطالعه موردی حوضه حسنجون)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش لندفرم ها در فرسایش پذیری (مطالعه موردی حوضه حسنجون) :

مقاله نقش لندفرم ها در فرسایش پذیری (مطالعه موردی حوضه حسنجون) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در جغرافیای طبیعی از صفحه ۶۷ تا ۷۷ منتشر شده است.
نام: نقش لندفرم ها در فرسایش پذیری (مطالعه موردی حوضه حسنجون)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ژئومورفولوژی
مقاله حسنجون
مقاله فرسایش
مقاله لندفرم
مقاله طالقان
مقاله رخساره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ویژگی های ژئومورفولوژی پایه و اساس بررسی های منابع طبیعی حوضه های آبخیز به شمار می رود، زیرا این ویژگی ها تحت تاثیر عوامل زیادی مانند اقلیم و خاک، هیدرولوژی، اکولوژی، زمین شناسی و غیره قرار دارند که می توانند اشکال فرسایشی را به وجود آورند. بدون شک اشکال فرسایشی نیز متناسب با خصوصیات و ویژگی های ژئومورفولوژی توسعه خواهند یافت. در این تحقیق با استفاده از نقشه های توپوگرافی، زمین شناسی، تصاویر ماهواره ای، عکس های هوایی وGIS به شناسایی اشکال ژئومورفولوژی موجود در محیط در ارتباط با سایر پارامترهای طبیعی (منابع آب و خاک، ویژگی های فیزیکی حوضه و زمین شناسی و ;)، و تاثیر این عوامل بر فرسایش پذیری خاک در منطقه، مورد مطالعه قرار می گیرد.
نتایج مطالعات نشان دادکه سیمای ژئومورفولوژی منطقه مورد مطالعه بر اساس مشخصات ارتفاعی، شیب و تظاهرات شکل شناسی عوارض زمین به ترتیب به واحدهای کوهستان (۱) تپه ماهور (۲) دشت دامنه ای و مخروط افکنه (۳) قابل تفکیک هستند در مجموع ۱۲ رخساره ناشی از فرایند های مختلف ژئومرفولوژی مشخص شد، که از این میان رخساره توده سنگی با پوشش فرسایش و نهشته های منفصل همراه با خاک مناسب جهت پوشش گیاهی مرتعی تا حدود ۲۰ درصد رخنمون سنگی میان پوشش های خاکی در واحد کوهستان تا تیپ دامنه منظم (۳۸۵ درصد از کل مساحت حوضه) بیشترین سطح را به خود اختصاص داده است، از بین اشکال فرسایشی (فرسایش سطحی) به نحو چشمگیری در منطقه وجود دارد که به صورت لکه های روشن در سطح خاک فاقد پوشش گیاهی و یا با پوشش گیاهی ضعیف است، تقریبا در تمامی سطوح حوضه قابل مشاهده است. علاوه بر عوامل طبیعی، عوامل انسانی نیز با عدم رعایت اصول مرتع داری و فقر پوشش گیاهی می تواند در گسترش چنین اشکالی موثر می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.