مقاله تاثیر مراقبت حمایتی ماما طی زایمان، بر تغذیه انحصاری با شیر مادر در زنان نخست زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مراقبت حمایتی ماما طی زایمان، بر تغذیه انحصاری با شیر مادر در زنان نخست زا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مراقبت حمایتی ماما طی زایمان، بر تغذیه انحصاری با شیر مادر در زنان نخست زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مراقبت حمایتی ماما طی زایمان، بر تغذیه انحصاری با شیر مادر در زنان نخست زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مراقبت حمایتی ماما طی زایمان، بر تغذیه انحصاری با شیر مادر در زنان نخست زا :

مقاله تاثیر مراقبت حمایتی ماما طی زایمان، بر تغذیه انحصاری با شیر مادر در زنان نخست زا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از صفحه ۷۹ تا ۸۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر مراقبت حمایتی ماما طی زایمان، بر تغذیه انحصاری با شیر مادر در زنان نخست زا
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیردهی
مقاله زایمان
مقاله مراقبت پس از زایمان
مقاله حمایت اجتماعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: با وجود اینکه برخی مطالعات نشان داده اند که حمایت طی زایمان، سبب بهبود پیش آگهی مادر در ارتباط با شیرخوار می شود، اما اطلاعات علمی کافی در این زمینه گزارش نشده است. در این راستا مطالعه ای با هدف تعیین تاثیر مراقبت حمایتی ماما طیّ زایمان بر تغذیه انحصاری با شیر مادر در زنان نخست زا، در بیمارستان ام البنین (س) شهر مشهد انجام شد.
روش تحقیق: در این مطالعه کارآزمایی بالینی که از آذر ۱۳۸۶ تا خرداد ۱۳۸۷ انجام شد، ۸۰ زن نخست زا با سن حاملگی ۳۸ تا ۴۲ هفته، جنین زنده واحد، با نمایش قله سر، پرده های جنینی سالم، اتساع دهانه رحم ۳ تا ۴ سانتیمتر، عدم وجود عوارض طبی طی حاملگی و عدم وجود شواهد زجر جنین یا تناسب سری – لگنی، به صورت تصادفی در گروه مراقبت حمایتی و گروه مراقبت معمول قرار گرفتند. همه مادران از زمان تولد نوزاد تا شش هفته پس از زایمان، روزانه تغذیه شیرخوار را در فرم بازنگری ثبت می کردند. ابزار گردآوری داده ها فرم مصاحبه، فرم معاینه و مشاهده، فرم بازنگری، مقیاس تطابق دیداری، مقیاس اضطراب اشپیل برگر و مقیاس تجربه شیردهی بود. داده ها با استفاده از آزمون های تی، من ویتنی، کای دو و آزمون دقیق فیشر تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: فراوانی تغذیه انحصاری با شیر مادر در هفته چهارم و ششم پس از زایمان به طور معنی داری در گروه مراقبت حمایتی بیشتر از گروه مراقبت معمول بود (به ترتیب P=0.023 و P=0.017).
نتیجه گیری: مراقبت حمایتی ماما تاثیر مثبتی بر شیردهی دارد؛ بنابراین پیشنهاد می شود مراقبت حمایتی به عنوان راهکاری به منظور تقویت تغذیه انحصاری با شیر مادر و حفظ سلامت شیرخوار به کار گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.