مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر نفوذپذیری خاک مطالعه موردی: دشت موسیان، استان ایلام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر نفوذپذیری خاک مطالعه موردی: دشت موسیان، استان ایلام دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر نفوذپذیری خاک مطالعه موردی: دشت موسیان، استان ایلام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر نفوذپذیری خاک مطالعه موردی: دشت موسیان، استان ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر نفوذپذیری خاک مطالعه موردی: دشت موسیان، استان ایلام :

مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر نفوذپذیری خاک مطالعه موردی: دشت موسیان، استان ایلام که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در جغرافیای طبیعی از صفحه ۱ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر پخش سیلاب بر نفوذپذیری خاک مطالعه موردی: دشت موسیان، استان ایلام
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پخش سیلاب
مقاله نفوذ پذیری
مقاله دشت موسیان
مقاله استان ایلام

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سازندهای متفاوت با خصوصیات مختلف، رواناب هایی با کیفیت متفاوت ایجاد می کنند. بنابراین موفقیت یا عدم موفقیت طرح های پخش سیلاب علاوه بر کیفیت خاک عرصه، به کیفیت سیلاب های ورودی به سیستم پخش نیز بستگی دارد. با قبول این نکته که پخش سیلاب موجب تغییراتی در ویژگی های خاک می شود. این تغییرات می تواند، طیف وسیعی از خصوصیات خاک از قبیل درصد ماسه، لای، رس و سنگ ریزه، درصد اشباع، TNV، کلسیوم، منیزیوم، سدیوم، نفوذپذیری و همچنین نسبت جذب سطحی سدیوم و درصد سدیوم قابل تبادل را شامل شود. لذا این تحقیق به منظور بررسی تغییرات نفوذ پذیری، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی اثر گذار بر میزان نفوذ پذیری خاک در عرصه پخش سیلاب دشت موسیان واقع در جنوب استان ایلام انجام گرفت. نمونه برداری به روش سیستماتیک – تصادفی و با شبکه بندی نوارها و تهیه نمونه مرکب از عمق های صفر تا ۲۵، ۲۵ تا ۵۰ و ۵۰ تا ۷۵ سانتی متر انجام شد. داده های حاصله تجزیه واریانس شد و با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن مقایسه میانگین ها انجام شد. نتایج نشان داد که درصد لای، رس، کلسیوم، سدیوم، درصد اشباع و نسبت جذب سطحی سدیوم در عرصه نسبت به شاهد افزایش و نفوذپذیری،TNV درصد ماسه و سنگ ریزه کاهش یافته است. بافت خاک در عمق سطحی شاهد ماسه لیمونی و در عرصه پخش سیلاب به لیمون ماسه ای تغییر پیدا کرد. همچنین بر اساس نتایج، وزن مخصوص ظاهری در عرصه نسبت به شاهد کاهش یافت. به این ترتیب مشخص شد که با ورود سیلاب، خصوصیات فیزیکی خاک عرصه، دچار تغییر می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.