مقاله رتبه بندی فعالیت های صنعتی تعاونی استان همدان بر اساس مزیت های نسبی و رقابتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رتبه بندی فعالیت های صنعتی تعاونی استان همدان بر اساس مزیت های نسبی و رقابتی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رتبه بندی فعالیت های صنعتی تعاونی استان همدان بر اساس مزیت های نسبی و رقابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رتبه بندی فعالیت های صنعتی تعاونی استان همدان بر اساس مزیت های نسبی و رقابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رتبه بندی فعالیت های صنعتی تعاونی استان همدان بر اساس مزیت های نسبی و رقابتی :

مقاله رتبه بندی فعالیت های صنعتی تعاونی استان همدان بر اساس مزیت های نسبی و رقابتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در بررسی های بازرگانی از صفحه ۲ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: رتبه بندی فعالیت های صنعتی تعاونی استان همدان بر اساس مزیت های نسبی و رقابتی
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارگاه های بزرگ صنعتی
مقاله تعاونی
مقاله مزیت نسبی
مقاله اشتغال
مقاله ارزش افزوده
مقاله بهره وری
مقاله سرمایه گذاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
محدودیت منابع مالی جهت سرمایه گذاری، یا بالا بودن ریسک سرمایه گذاری در فعالیت های تولیدی و صنعتی نیاز به برنامه ریزی و تعیین اولویت سرمایه گذاری را اجتناب ناپذیر می سازد. لازمه برنامه ریزی و اولویت بندی در سرمایه گذاری نیز، شناخت امکانات و قابلیت های محیطی، بخشی و منطقه ای و در برنامه ریزی رشد و توسعه آینده کشور شناخت موقعیت و جایگاه مناطق مختلف از مهم ترین عوامل در جهت نیل به پیشرفت می باشد. هدف اصلی این مطالعه شناسایی صنایع دارای قابلیت و پتانسیل سرمایه گذاری در بخش صنعت استان همدان، جهت هدایت سرمایه گذاری های بخش تعاون به طرف این صنایع می باشد. که برای این منظور با استفاده از تلفیق روش های تحلیل عاملی، تاکسونومی عددی و با بهره گیری از شاخص های مرتبط با موضوع و بر اساس آمار و اطلاعات ارایه شده توسط مرکز آمار ایران برای دو مقطع زمانی سال های ۱۳۷۴ و ۱۳۸۳ فعالیت های صنعتی بخش تعاون استان همدان بر حسب کدهای دو رقمی ISIC رتبه بندی گردیده اند. سپس با تلفیق نتایج به دست آمده، اولویت های نهایی سرمایه گذاری در بخش تعاون استان همدان را ارایه می دهد. برای مقطع زمانی سال ۱۳۷۴ بیشترین درجه برخورداری به ترتیب به کدهای دو رقمی ISIC فعالیت های تولید ماشین آلات و تجهیزات طبقه بندی نشده در جای دیگر (۲۹) (کد فعالیت است)، تولید مواد غذایی و آشامیدنی (۱۵)، تولید محصولات فلزی فابریکی به جز ماشین آلات و تجهیزات (۲۸) و تولید سایر محصولات کانی غیرفلزی (۲۶) اختصاص یافته است. و برای مقطع زمانی سال ۱۳۸۳ بیشترین درجه برخورداری به ترتیب به کدهای دو رقمی ISIC تولید سایر محصولات کانی غیرفلزی (۲۶)، تولید مواد غذایی و آشامیدنی (۱۵)، تولید ماشین آلات و تجهیزات طبقه بندی نشده در جای دیگر (۲۹)، تولید وسایل نقلیه موتوری (۳۴)، تولید منسوجات (۱۷)، تولید محصولات لاستیکی و پلاستیکی (۲۵) و تولید محصولات فلزی فابریکی به جز ماشین آلات و تجهیزات (۲۸) اختصاص یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.