تجزیه و تحلیل بیماری های اسکلتی – عضلانی و تشخیص فاکتورهای ریسک مربوط در بین کارکنان نجاری های شهرستان اصفهان ۱۳۹۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه و تحلیل بیماری های اسکلتی – عضلانی و تشخیص فاکتورهای ریسک مربوط در بین کارکنان نجاری های شهرستان اصفهان ۱۳۹۵ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه و تحلیل بیماری های اسکلتی – عضلانی و تشخیص فاکتورهای ریسک مربوط در بین کارکنان نجاری های شهرستان اصفهان ۱۳۹۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه و تحلیل بیماری های اسکلتی – عضلانی و تشخیص فاکتورهای ریسک مربوط در بین کارکنان نجاری های شهرستان اصفهان ۱۳۹۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه و تحلیل بیماری های اسکلتی – عضلانی و تشخیص فاکتورهای ریسک مربوط در بین کارکنان نجاری های شهرستان اصفهان ۱۳۹۵ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

زمینه و هدف: ناراحتی های اسکلتی عضلانی بخش عمده ای از بیماریهای شغلی را به خود اختصاص می دهد. در حرفه ی نجاری به دلیل وجودحرکات تکراری، کار طولانی مدت در وضعیتهای ایستاده و وضعیت های غلط کاری احتمال بروز ناراحتی های اسکلتی عضلانی وجود دارد. پیشگیریاز بروز این ناراحتی ها مستلزم ارزیابی وضعیت های کاری با استفاده از روش های آنالیز شغلی علم ارگونومی (Ergonomics) می باشد. اینمطالعه به منظور ارزیابی ارگونومیکی وضعیت های انجام کار نجارهای شهر اصفهان انجام شده است. روش بررسی: در این مطالعه ۸۰ نجار شهراصفهان (همگی مرد) مورد مطالعه قرار گرفتند.ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه استاندارد نوردیک جهت تعیین میزان شیوع علایم اختلالاتاسکلتی عضلانی بوده است و با استفاده از روش (QEC) میزان شیوع ناراحتی های اسکلتی عضلانی نواحی مختلف بدن انجام شده است. یافتهها: یافته ها به این صورت است که میزان شیوع ناراحتی مچ دست ۴۵% (۳۶ نفر) ، تحتانی و پشت % ۵ / ۶۷ (۵۴ نفر) ،گردنی % ۵ / ۳۲ ( ۲۶ نفر) و شانه ای ۵۰ % (۴۰ نفر) به دست آمد. نتیجه گیری: بر اساس نتایج بدست آمده چنین نتیجه می شود که میزان شیوع علایم اختلالات اسکلتیعضلانی در بین نجارهای مورد مطالعه بالا است همچنین سطح ریسک ابتلا که بر اساس روش QEC بدست آمد گویای آسیب زا بودن شرایطو محیط کار در این حرفه می باشد. بنابراین انجام مطالعه بیشتر لازم است و اقدام های اصلاحی می بایست بی درنگ انجام شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.