بررسی تاثیر شوری برتراکم سلولی، کلروفیلa b و کاروتنویید کل ریزجلبک Chlorococcum sp.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر شوری برتراکم سلولی، کلروفیلa b و کاروتنویید کل ریزجلبک Chlorococcum sp. دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر شوری برتراکم سلولی، کلروفیلa b و کاروتنویید کل ریزجلبک Chlorococcum sp.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر شوری برتراکم سلولی، کلروفیلa b و کاروتنویید کل ریزجلبک Chlorococcum sp.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر شوری برتراکم سلولی، کلروفیلa b و کاروتنویید کل ریزجلبک Chlorococcum sp. :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

درمقاله حاضر اثرفاکتور شوری برمیزان تراکم سلولی کلروفیل a,b و کاروتنویید کل جلبک سبز Chlorococcum sp مورد بررسی قرارگرفت جلبک کلروکوکوم ازجنوب دریای مازندران ساحل نور جداسازی و سپس خالص سازی شد و درشوریهای مختلف ۱و۳و۵و۹و۱۳PPT و شاهد درسه تکرار برای هرکدام کشت داده شد بیشترین میزان رشد به ترتیب درشوری ۳و۵و۹ppt و کمترین رشد به ترتیب ۰و۱۳و۱ppt مشاهده گردید که بیشترین میزان کلروفیلa درشوری ۳ و کلروفیل b درشوری ۵ و کاروتنویید کل درشوری ۳مشاهده شد برطبق نتایج بدست آمده اختلاف معناداری بین تیمارهای مختلف شوری و رشد ریزجلبک وجود دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.