کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

بزرک یک دانه روغنی است که منبع خوبی برای لیگنان، فیبر رژیمی، پروتیین، مواد معدنی و ویتامینها است. دانه بزرک حاوی ۲۴تا ۴۴درصد روغن است که در حدود ۵۰تا ۵۵درصد آن شامل آلفا لینولنیک اسید میشود. آلفا لینولنیک اسید در گروه اسیدهایچرب امگا ۳قرار میگیرد. دانه ی بزرک بهترین منبع به منظور تامین امگا ۳است به خصوص برای افرادی که ماهی استفادهنمیکنند. همچنین دانه بزرک سرشار از لیگنان و فیبر است که این ترکیبات به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی نقش مهمی رادر کنترل برخی سرطان ها بر عهده دارند. بزرک دارای ترکیبات ضد تغذیه ای نظیر مواد سیانوزنیک و بازدارنده های تریپسینی استکه میتوان با روش های مختلفی مانند حرارت آنها را غیر فعال نمود. از بزرک میتوان در تهیه ی کلوچه، ماکارونی و غلاتصبحانه بهره برد و محصولاتی فاقد گلوتن را تهیه نمود. علاوه بر این روغن بزرک را نیز میتوان استخراج نمود و در مصارفخوراکی و صنعتی از آن بهره برد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.