بررسی تغییرات شاخص های کیفی در خشک کردن همرفتی لایه نازک سیب زمینی پیشتیمار شده با امواج اولتراسوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات شاخص های کیفی در خشک کردن همرفتی لایه نازک سیب زمینی پیشتیمار شده با امواج اولتراسوند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات شاخص های کیفی در خشک کردن همرفتی لایه نازک سیب زمینی پیشتیمار شده با امواج اولتراسوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات شاخص های کیفی در خشک کردن همرفتی لایه نازک سیب زمینی پیشتیمار شده با امواج اولتراسوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات شاخص های کیفی در خشک کردن همرفتی لایه نازک سیب زمینی پیشتیمار شده با امواج اولتراسوند :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

سالانه بیش از ۳۲۵ میلیون تن سیب زمینی در جهان تولید میشود و پس از گندم، برنج و ذرت چهارمین محصول استراتژیک جهان محسوب میشود. فرآورده خشک این محصول با کیفیت بالا، میتواند نقش مثبت در معادلات تجارت جهانی ایفا کند. هدف از این تحقیق تعیین خصوصیات کیفی محصول سیب زمینی پیش تیمار شده با امواج اولتراسوند در طی فرآیند خشک کردن از قبیل مقدار چروکیدگی، تغییرات چروکیدگی و تغییرات شاخص های رنگ بود. آزمایش ها در شرایط دمایی و سطوح مختلف اولتراسوند با فرکانس ثابت ۴۰khz صورت گرفت. نتایج بیانگر این بود که تاثیر مدت زمان ماندگاری در حمام اولتراسوند در سطح احتمال %۵ روی تغییرات زمان خشک شدن غیر معنیدار بود. اما دما تاثیر معنیداری روی مشخصه های مذکور نمونه ها داشته است. متغیرهای مورد مطالعه روی شاخص های رنگ و چروکیدگی متاثر از دما به دست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.